BLACK FRIDAY ! Spar 25% på over 7.000 varer ! Gælder kun 24/11-17
0 VARE(R) 0,00DKK

Skoletasker til store og små


En skoletaske er helt nødvendig for alle skolebørn. Hos Kids-world.dk finder du et stort udvalg af flotte og smarte skoletasker til drenge og piger. Vi har skoletasker i alle regnbuens farver - både ensfarvede, mønstrede og med prints. Uanset om du er på jagt efter en helt enkel skoletaske med ét rum, eller det skal være en skoletaske med mange rum, så finder du den her. Vi fører skoletasker til både store og små børn og fra mange forskellige brands, så tag et kig her på siden, og find den næste skoletaske til dit barn.

Skoletasker for enhver smag

(11) Skjul filter  
Pris
Liewood Penalhus - Rosa m. Kat Liewood Penalhus - Rosa m. Kat  149,95DKK 

Molo Rygsæk - Quilted Rucksack - Silver Foil Molo Rygsæk - Quilted Rucksack - Silver Foil 349,95DKK     Spar 174,98DKK   
174,98DKK 


Hoptimist Bagtag - Mørkeblå Hoptimist Bagtag - Mørkeblå  49,95DKK 

Hoptimist Bagtag - Rød Hoptimist Bagtag - Rød  49,95DKK 

Reima Rygsæk - Sort/Rød Reima Rygsæk - Sort/Rød 369,95DKK     Spar 92,49DKK   
277,46DKK 


Reima Rygsæk - M - Rød Reima Rygsæk - M - Rød 399,95DKK     Spar 159,98DKK   
239,97DKK 


Converse Rygsæk - Sort Converse Rygsæk - Sort 299,95DKK     Spar 149,98DKK   
149,98DKK 


Converse Rygsæk - Lys navy Converse Rygsæk - Lys navy 299,95DKK     Spar 149,98DKK   
149,98DKK 


Converse Rygsæk - Sort Converse Rygsæk - Sort 499,95DKK     Spar 249,98DKK   
249,98DKK 


Converse Rygsæk - Armygrøn Converse Rygsæk - Armygrøn 299,95DKK     Spar 149,98DKK   
149,98DKK 


Converse Rygsæk - Marineblå m. Stjerner Converse Rygsæk - Marineblå m. Stjerner 499,95DKK     Spar 249,98DKK   
249,98DKK 
Den første skoledag er en stor begivenhed for alle piger og drenge, der skal starte i skole. Det er en dag, som de fleste har set frem til i meget lang tid med glæde. Men det er mindst lige så stor en dag for forældrene, som nu kan se, at deres lille børnehavebarn er ved at blive stor og er ved at rykke videre til en ny tilværelse som skoleelev. Men ingen første skole dag uden en skoletaske. Så når den store dag nærmer sig, er det tid til at se på en flot og smart skoletaske. Hvis du køber skoletasken i god tid, kan både du og dit barn gå og kigge på den, mens I spændt venter på, at den første skoledag skal komme. Så kan hele familien vænne sig til det nye liv, der venter med skole, sfo, nye venner og andre omgivelser.

Det kan også være, at du har større børn, som allerede går i skole, men også her er det indimellem nødvendigt at udskifte den gamle skoletaske med en ny. Den taske, der skal bruges i de mindste klasser, bliver på et tidspunkt for lille, i takt med at barnet vokser. Omkring 3-4 klasse vil det ofte være nødvendigt at skifte til en større taske. Når barnet kommer op i de større klasser vil der også helt naturligt være brug for en taske, der kan rumme mere, fordi lektiemængden bliver større, og eleverne  har brug for flere bøger i tasken hver dag. Samtidig er det på flere skoler et krav, at børnene har enten en computer eller tablet med hver dag.

Det kan også være, at det ældre barn efterhånden synes at det er for barnligt at rende rundt med en traditionelt skoletaske, men hellere vil have en anden slags taske over skulderen. Det kan enten være en almindelig rygsæk eller en taske, der kan bæres med en rem over den ene skulder eller på tværs over brystet.

I alle tilfælde skal skoletasken i løbet af et barns skoletid skiftes ud en gang imellem.

Køb en skoletaske, der passer i størrelsen til barnet

Når det er tid til at købe en ny skoletaske, kan du og dit barn sætte jer sammen foran skærmen, og så kan barnet selv være med til at vælge og sammen vælge den taske, der kommer til at følge ham eller hende de næste år. Det er vigtigt at barnet bliver glad for den taske, som valget endelig falder på, for skoletasken skal bruges i flere år.

Når du ser på en ny skoletaske til dit barn, er det vigtigt, at skoletasken har den rigtige størrelse i forhold til barnet. Tasken må hverken være for stor eller lille til barnets ryg, og der skal samtidig være nok plads til alle de ting, der skal med i skole hver dag. Tasken må ikke sidde og dingle ned omkring numsen, men skal sidde tæt ind mod ryggen og hvilke på lænden. Som en tommelfingerregel må tasken ikke veje mere end 15 % af barnets vægt. Tasken skal kunne passe både om sommeren, når barnet bare har en tynd t-shirt på og om vinteren med en tyk vinterjakke.

Selv i de små klasser skal der nogle gange slæbes mange bøger frem og tilbage mellem skolen og hjemmet, så den kan let blive tung. Derfor er det også vigtigt, at taskens udformning ikke er hård ved ryggen. Her kan brede, polstrede skulderremme afhjælpe trykket på skuldrene, og skulderremmene skal desuden kunne justeres i længden, så tasken kommer til at sidde helt rigtigt på ryggen. Nogle tasker har endda et brystspænde, så skulderstropperne bliver siddende det rigtige sted, og hvis der en hofterem, der kan spændes omkring hofterne eller maven, giver det ekstra støtte til at bære en tung skoletaske.

En ergonomisk taske er helt sikkert langt at foretrække, så hold øje med, om skoletasken er ergonomisk udført. Det er også vigtigt, at tasken ikke er for stor for det mindst barn, så tasken skal også have den rigtige størrelse. Hvis tasken er for stor, vil den ikke sidde rigtigt på ryggen, og barnet vil derfor let få smerter i skuldre, ryg og nakke, når det skal bære rut på en tung taske hver dag.

Andre detaljer, der kan være rigtig praktiske på en skoletaske er masser af reflekser, så barnet lettere bliver set i trafikken på vej til og fra skole. Der kan også være en polstret lomme til computeren eller tabletten i de ældre klasser. Og så er det praktisk med flere rum, så det er nemt at holde styr på både store og små ting, der skal med i skole. Udover bøger skal der jo også være plads til både penalhus, madpakke og drikkedunk og måske også idrætstøj.

Hvilken skoletaske er din favorit?

Men det er jo ikke kun størrelsen og udformningen af skoletasken der er vigtig. For barnet er det lige så vigtigt, at skoletasken har flotte farver eller prints, som det selv kan lide. Hos Kids-world.dk finder du et stort udvalg af skoletasker i alle regnbuens farver til både drenge og piger. Der er både ensfarvede, spraglede og nogle med prints. Vi fører skoletasker fra mange forskellige mærker, så tag et kig her på siden og find den næste skoletaske til dit barn.

Tilføjet til kurv