Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Scrunch

107
Anbefalet Alder (Legetøj)

Scrunch

Scrunch - innovativt strandlegetøj til børn

Scrunch er et britisk firma, som producerer helt utrolige produkter til strandture, ferierejser eller bare mindre ture til børnene, når de skal lege med sand. Der er tale om forskelligt legetøj af ren silikone, så man helt slipper for billigt og knækket plastik, eller at skulle købe noget nyt på ferien. Dette inkluderer bl.a. sandforme, spande, frisbees, og vandkander.

Alle produkterne til børn fra Scrunch består af 100% genanvendelig silikone, og kan foldes sammen og let lægges ned i håndbagagen. Børn er helt vilde med Scrunch, og det er forældre også. 

Produkterne fås i mange flotte farver, så der er noget til enhver. Med Scrunchs sandlegetøj til børn er det slut med ødelagte plastikskovle - Scrunch-produkterne holder hele livet.

Scrunch produkter er designet til at rulles sammen, foldes og mases, så de kan tages med på selv de vildeste eventyr. De er også perfekte til cykelture, camping, eller bådture. På denne måde kan børnene altid underholdes, uanset hvor I befinder jer.

Sådan blev Scrunch til

To engelske familiemødre var i Thailand på ferie, og kom en eftermiddag til at snakke om hvor irriterende det var altid at skulle efterlade børnenes sandlegetøj på hotellet, fordi det var for svært at tage med hjem i kufferten. 

Dette blev så i første omgang til Scrunch-spanden, det første af en serie produkter der er lette at folde og transportere med på stranden. Alle produkterne designes i Storbritannien og Scrunch er CE-mærket.

Få leveret Scrunch ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Scrunch, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Scrunch-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. 

Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv