Nye sommerstyles fra Liewood - Fine strandsager, spisesæt, hagesmække, forklæde. suttesnor, nusseklud, badetøj mv.

Quiksilver sandaler til børn

(4) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Quiksilver Klipklapper - Monkey Abyss - Army Quiksilver Klipklapper - Monkey Abyss - Army  169,95 DKK 

Quiksilver Klipklapper - Monkey Abyss - Blå Quiksilver Klipklapper - Monkey Abyss - Blå  169,95 DKK 

Quiksilver Klipklapper - Sort Quiksilver Klipklapper - Sort  169,95 DKK 


Quiksilver sandaler til børn 

Bliv klar til sommeren med et par Quiksilver sandaler til børn i alle aldre. Quiksilver sandaler til børn kan købes i forskellige farver og styles, sådan at I har størst mulighed for at finde et par Quiksilver sandaler, som børnene vil blive glade for.

Finder I ikke det helt rigtige par sandaler, kan I tage et kig i de andre kategorier med sandaler., skal I endelig kigge jer omkring i de andre kategorier med sandaler - vi har mange forskellige styles på lager.

Kæmpe udvalg af sandaler fra blandt andet Quiksilver

Er det en sandal med tå-split eller måske en rem som lukkemekanisme, er I kommet til det helt rigtige sted. Den mest populære sandal, er den med en eller flere remme hen over foden, som lukkes med en enkelt eller to stilrene spænder.

Remmene kan løsnes alt efter behov - er det lidt koldt udenfor, kan det være nødvendigt med en lidt mere løsnet rem, så der er plads til et par strømper.

Sålen i sandalen har naturligvis noget at sige - den helt store fordel ved eksempelvis kork er, at korken tilpasser sig fodens form, samtidig med, at den giver en god affjedring.

Komfortabelt fodtøj

Sandaler fra Quiksilver er lavet i gode materialer, der gør fodtøjet behagelig at gå med. Både drenge og piger vil nyde at gå med et par Quiksilver sandaler, og med vores udvalg af Quiksilver sandaler, er der en god sandsynlighed for, at det næste par Quiksilver sandaler bliver fundet her.

Derfor holder børn af at gå med Quiksilver sandaler

En af grundene til, at rigtig mange børn elsker at gå med Quiksilver sandaler er, friheden som sandaler giver dem. Hvis vejret er lidt for koldt til at have bare tæer i sandalerne, løsner I bare remmene en smule, så der er plads til et par sokker.

Udvalget af Quiksilver sandaler er stort, og I finder både de helt neutrale sandaler samt sandaler med flere farver og detaljer. Når I til vejs ende i søgningen efter et par nye sandaler her i kategorien, skal I endelig kigge i resten af vores sortiment af sandaler til børn.

Tilføjet kurv