14. dec. - Spar 25% på Puma, Småfolk & Krutter! Gælder kun d. 14. december
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Petit by Sofie Schnoor Støvler

(2) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Petit by Sofie Schnoor Støvler - Sort m. Nitter Petit by Sofie Schnoor Støvler - Sort m. Nitter  999,95 DKK 

-35%
Petit by Sofie Schnoor Støvler - Sort/Glitter
Petit by Sofie Schnoor Støvler - Sort/Glitter 449,95 DKK     Spar 157,49 DKK   
292,46 DKK Petit by Sofie Schnoor støvler til børn

Petit by Sofie Schnoor støvler kommer i flere forskellige farver og designs. Støvler fra Petit by Sofie Schnoor giver et andet look end et par regulære sko eller sneakers. Vi har støvler til børn i en lang række mærker, som alle har gjort noget ud af, at designe nogle lækre støvler til drenge og piger.

Ankelstøvler til børn er en af de foretrukne støvler til drenge og piger, da de sidder godt på foden uden at gå på kompromis med bevægeligheden af foden. Petit by Sofie Schnoor støvler er super fede til et par bukser eller jeans, men kan faktisk også gå sammen med strømpebukser eller leggings.

Vælg den rigtige Petit by Sofie Schnoor støvle

Støvler skal først og fremmest være praktiske, da deres primære formål er, at holde børnenes fødder varme og tørre. Petit by Sofie Schnoor støvlens størrelse skal naturligvis passe, og så er et godt råd, at købe nogle støvler, som I tænker jer, passer til jeres dreng eller piges fødder i noget tid. Petit by Sofie Schnoor støvler kommer med forskellige lukningsmekanismen - hvilke godt kan variere fra sæson til sæson.

Petit by Sofie Schnoor støvler med snørebånd og/eller velcro kan som regel spændes rigtig godt til i den tid, hvor støvlen måske er lige en halv cm for kort - for på et senere tidspunkt, når barnet er vokset lidt mere, at passe helt perfekt til foden uden nødvendigvis at skulle stramme Petit by Sofie Schnoor støvlen lige så meget.

Køb støvler fra Petit by Sofie Schnoor med gratis fragt

Er du på udkig efter et par støvler fra Petit by Sofie Schnoor til din dreng eller pige, og samtidig gerne vil bestille med gratis fragt? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Alle ordre sendes med gratis levering så længe, at ordren skal leveres i Danmark.

Vi håber på, at du finder et par Petit by Sofie Schnoor støvler, som falder lige i jeres smag.

Tilføjet kurv