Sommerudsalg - Småfolk 40% rabat på 500+ styles

Parajumpers vinterjakke til børn & teen

(8) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Parajumpers Dunfrakke - Selma - Navy Parajumpers Dunfrakke - Selma - Navy  4.699,95 DKK 

Parajumpers Dunjakke - Marcus - Navy Parajumpers Dunjakke - Marcus - Navy  4.399,95 DKK 

Parajumpers Dunjakke - Harraseeket - Navy Parajumpers Dunjakke - Harraseeket - Navy  5.899,95 DKK 

Parajumpers Dunjakke - Harraseeket - Koksgrå Parajumpers Dunjakke - Harraseeket - Koksgrå  5.899,95 DKK 

Parajumpers Dunfrakke - Long Bear - Navy Parajumpers Dunfrakke - Long Bear - Navy  4.999,95 DKK 

Parajumpers Dunfrakke - Long Bear - Navy Parajumpers Dunfrakke - Long Bear - Navy  4.999,95 DKK 

Parajumpers Dunjakke - Right Hand - Navy m. Pelskant Parajumpers Dunjakke - Right Hand - Navy m. Pelskant  5.599,95 DKK 

Parajumpers Dunfrakke - Leah - Rød Parajumpers Dunfrakke - Leah - Rød  3.599,95 DKK 


Vinterjakker fra Parajumpers til drenge og piger

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig varm vinterjakke til børnene, når det varme vejr er ved at være slut. Er din dreng eller pige vokset ud af overtøjet fra sidste år, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny Parajumpers vinterjakke.

Her er det helt oplagt at tage et kig på vinterjakker fra Parajumpers til drenge og piger. Uanset hvilket mærke, du foretrækker at købe børnenes vinterjakke fra, er det væsentligste, at de kan holde børnene lune og tørre. De kolde måneder byder ofte på regn og sne, hvilket også skal kunne holdes ude.

Parajumpers vinterjakker i praktiske designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Parajumpers fås i mange forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints .Hvad du til sidst ender med at købe, er helt op til dine og dit barns personlige præferencer. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Parajumpers og se, om der ikke er nogen, der falder i din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en vinterjakke fra Parajumpers, der passer, så kan det være, at du foretrækker vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker er mest af alt beregnet som en overgangsjakke til de kølige efterårs- og forårsmåneder, hvor andre vinterjakker egner sig bedst til at holde barnet varmt, når temperaturen når under frysepunktet.

Parajumpers vinterjakker

Vi anbefaler, at du sætter dig ind i, hvilke tekniske egenskaber vinterjakker fra Parajumpers skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Du skal helt sikkert gå efter en Parajumpers vinterjakke med god åndbarhed, da vinterjakken fra Parajumpers dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at købe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Parajumpers vinterjakker til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad Parajumpers vinterjakken skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal din drenge eller pige bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Parajumpers, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til dit barns behov. Er dit barn kuldskær, eller foretrækker han eller hun at have det lidt køligere? Vælg en vinterjakke fra Parajumpers efter din dreng eller piges behov.

Vinterjakker fra Parajumpers med gratis fragt

Husk, at det altid er muligt at få gratis fragt på alle ordrer til Danmark. Så uanset hvad du finder - om det er en Parajumpers vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv