Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

Nuk Modermælksbeholder - 2-pak - 150 ml

[ØJ680]
Nuk sutter 129,95 DKK

Modermælksbeholder fra Nuk

Praktisk Nuk modermælksbeholder i plast solgt i en 2-pak. Beholderen har et fint print af en mælkebøtte i mørkegrå, lysegrå og lyserød og med et hvidt låg.

Beholderen har plads til 150 ml, og den kan skrues sammen med en Nuk brystpumpe. Når mælken er pumpet ud i beholderen, kan låget skrues på og fryses ned. Når mælken skal bruges, kan den let varmes op i beholderen, og derefter kan man erstatte det tætsluttende låg med en flaskesut.

Nuk modermælksbeholderen gør det let og hygiejnisk at håndtere den udpumpede mælk. Beholderen kan også bruges til opbevaring af vælling eller mos.

Model: Breast Milk Container, Style: 252098, Farve: Milk Container

Varenr.: ØJ680
Status: Ikke på lager
Producent: Nuk
Type: Tilbehør
MPN: 252098 -milk container
Farvekode: milk container
Farve(r): Hvid
Tags: Nuk 252098 , Nuk Tilbehør
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Amning    Nuk    Sutteflaske   
Tilføjet kurv