Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

Nailmatic Mousse Party - Jordbær - Skummende Sæbe

[MG301]
Nailmatic 104,95 DKK

Mousse Party fra Nailmatic

Sjov Nailmatic skummende sæbe med skøn duft af jordbær. Sæben har desuden en pink farve og forvandler badetid til Party-time for børnene.

Nailmatic Mousse Party kan bruges både som shampoo og til at vaske huden med og efterlader huden blød, mens den også gør håret nemmere at rede ud. Dens milde og fugtigørende opskrift med glycerin er både dermatologisk og oftalmologisk testet, så den er sikker for barnets hud og ikke svier ved kontakt med øjnene.

Mousse Party kommer i cylinderformet emballage, der er lavet af genanvendt materiale, og har en smart pumpe øverst, der skaber den skummende effekt uden brug af gastryk. Flasken indeholder 150 mL af den sjove sæbe.

Ingredienser:
Aqua (Vand), Glycerin, Cocamidopropylbetain, Decyl Glucosid, Natriumclorid, Parfume, Natriumbenzoat, Citronsyre, Polyquaternium-10, Kaliumsorbat, Jorbær Frugt Ekstrakt, CI17200 (Red 33), Natriumhydrioxid

Style: Bath Mousse, Farve: Strawberry

Varenr.: MG301
Status: Ikke på lager
Producent: Nailmatic
Type: Personlig pleje
MPN: bath mousse -strawberry
Farvekode: strawberry
Farve(r): Rosa
Tags: Nailmatic bath mousse , Nailmatic Personlig pleje
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Badesæbe    Nailmatic   
Tilføjet kurv