Spar 25% på Converse og PlanToys efterår! Skynd dig - gælder kun i dag d. 12. december!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Mini A Ture Flyverdragt

(12) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Mini A Ture Flyverdragt - Wisti Fur - Lys Rosa Mini A Ture Flyverdragt - Wisti Fur - Lys Rosa  1.599,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Mørk Bordeaux m. Guld Prik Mini A Ture Flyverdragt - Mørk Bordeaux m. Guld Prik  1.699,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wisti Fur - Pudder m. Guld Prikker Mini A Ture Flyverdragt - Wisti Fur - Pudder m. Guld Prikker  1.699,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wisti - Pudder m. Mariehøns Mini A Ture Flyverdragt - Wisti - Pudder m. Mariehøns  1.299,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wanni - Sort Mini A Ture Flyverdragt - Wanni - Sort  1.399,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wisti - Sort Mini A Ture Flyverdragt - Wisti - Sort  1.199,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wisti Fur - Mørk Bordeaux Mini A Ture Flyverdragt - Wisti Fur - Mørk Bordeaux  1.599,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wanni - Mørk Bordeaux Mini A Ture Flyverdragt - Wanni - Mørk Bordeaux  1.399,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wanni - Lyslilla Mini A Ture Flyverdragt - Wanni - Lyslilla  1.399,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wisti - Lyselilla Mini A Ture Flyverdragt - Wisti - Lyselilla  1.199,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wanni - Armygrøn Mini A Ture Flyverdragt - Wanni - Armygrøn  1.399,95 DKK 

Mini A Ture Flyverdragt - Wisti - Armygrøn Mini A Ture Flyverdragt - Wisti - Armygrøn  1.199,95 DKK 


Mini A Ture flyverdragt

En flyverdragt fra Mini A Ture er helt perfekt til leg i vinterperioderne, hvor flyverdragten rigtig kommer til sin ret ved at holde børnene varme og tørre. Vi har samlet udvalget af Mini A Ture flyverdragter her på siden - finder du ikke den helt rigtige flyverdragt her, bør du tage et kig på flyverdragterne fra alle de andre brands i den overordnede flyverdragt-kategori.

Praktisk Mini A Ture flyverdragt

Når du er på udkig efter en flyverdragt, at det vigtigt at tage højde for flyverdragtens egenskaber: vandtæthed, vindtæthed, åndbarhed, om sømmene er tapede eller ej, og hvordan isoleringen er. Dragtens primære formål er, at hold barnet tørt og varmt mens han eller hun er udenfor i de kolde og blæsende perioder.

Dertil har de forskellige mærker inklusiv Mini A Ture gjort en masse for, at du med god ro i sindet, kan klæde dit barn på i en flyverdragt, som beskytter dem mod vind og kulde på samme tid. Derudover har de alle, synes vi, produceret nogle rigtig lækre flyverdragter rent designmæssigt - sådan at stort set alle kan finde en flyverdragt, som passer lige til deres smag.

Holder dit barn varmt og tørt

Når det kommer til flyverdragter, er det værd at huske på, at det ikke er lige meget, hvilken flyverdragt I køber til jeres barn. Det er vigtigt at finde en dragt, som formår at holde barnet varmt og tørt. Syningerne i dragten skal være lavet ordentligt, sådan at vandet ikke kan trænge ind gennem dem. Ligeledes er det værd at overveje, hvorvidt dragten skal have reflekser, sådan at barnet altid er synligt i eksempelvis trafikken.

Man kan sige, at udseendet kommer i anden række, da flyverdragtens primære formål er praktisk. Sammenligner du en flyverdragt med kombinationen af en vinterjakke og skibukser, så vil der altid være en risiko for, at børnene føler træk ind mellem åbningen mellem jakken og bukserne. Der skal dermed væsentligt mere til, før barnet mærker kulden og regnen på samme måde, når de har den lukkede flyverdragt på.

Der er dog også nogle fordele ved at gå med todelt overtøj, da det giver børnene mere frihed til at bevæge sig. Elsker dit barn at spille fodbold eller klatre i legestativerne på legepladsen, kan det være, at I skal kigge på nogle af de alternativer, som vi tilbyder her hos Kids-world.dk

Vi kender det alle

Vi kender det alle. Selerne i bukserne falder ned over skuldrene og bukserne falder til jorden - det er ikke altid lige sjovt, og denne problematik kommer vi omkring, når vi giver vores børn ét enkelt stykke tøj på.

Ligeledes er det ikke sjovt for barnet, at gå rundt og fryse i løbet af dagen, så der er ikke mangel på argumenter for, at I som forældre skal investere i en god kvalitetsflyverdragt fra Mini A Ture. Her hos Kids-world.dk har vi fokuseret på, at gøre det så nemt for jer som forældre at finde alt det tøj, som I skal bruge for at helgardere jeres børn mod kulde og regn.

Gratis fragt når du køber en Mini A Ture flyverdragt

Når du handler her hos os, har du muligheden for at få leveret din ordre  ganske gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du har ligeledes muligheden for at betale med børnepengekredit. 

Tilføjet kurv