Lækre sommerstyles fra Hummel! - Shop de nye sko, t-shirts, shorts, kjoler, sweatshorts, bodyer mv.

Mikk-Line sandaler til børn

(2) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Mikk-Line Klipklapper - Grøn stribet
Mikk-Line Klipklapper - Grøn stribet 69,95 DKK     Spar 34,98 DKK   
34,98 DKK 


-35%
Mikk-Line Klipklapper - Drenge Stribet
Mikk-Line Klipklapper - Drenge Stribet 79,95 DKK     Spar 27,99 DKK   
51,96 DKK Mikk-Line sandaler til børn 

Bliv sommerklar med et par Mikk-Line sandaler til børn - piger såvel som drenge. Mikk-Line sandaler til børn kan købes i forskellige styles og farver, sådan at I har størst mulighed for at finde et par Mikk-Line sandaler, som børnene vil blive glade for.

Finder I ikke det helt rigtige par sandaler, skal I endelige bare tage et kig i de andre kategorier med sandaler., skal I endelig kigge jer omkring i resten af sortimentet af sandaler - vi har flere hundrede styles på lager.

Stort udvalg af sandaler fra blandt andet Mikk-Line

Er det en sandal med tå-split eller måske en rem som lukkemekanisme, er I kommet til det helt rigtige sted. De mest populære sandaler hos på Kids-world.dk, er sandalerne med rem, hvor lukkemekanismen gør, at sandalen sidder godt fast på fødderne.

Det er muligt at løsne remmene alt efter behov - er det ikke helt koldt eller varmt udenfor, kan det være nødvendigt med en lidt mere løsnet rem, så der er plads til et par strømper.

Sandalens sål har også noget at sige - den helt store fordel ved eksempelvis kork er, at korken tilpasser sig fodens form, samtidig med, at den giver en god affjedring, hvilket giver en meget mere behagelig gang op oplevelse for barnet.

Komfortabelt fodtøj

Mikk-Line sandaler er lavet i gode materialer, der gør det muligt for fodtøjet at give komfort til brugeren. Både drenge og piger vil nyde at gå med et par Mikk-Line sandaler, og med vores udvalg af Mikk-Line sandaler, er der en god sandsynlighed for, at I finder et par sandaler, som passer lige præcis til dit barns præferencer.

Derfor holder børn af at gå med Mikk-Line sandaler

En af grundene til, at rigtig mange børn elsker at gå med Mikk-Line sandaler er, friheden og den friske luft mellem tæerne, som sandalerne giver dem. Er det ikke særlig varmt udenfor, løsner I bare remmene en smule, så der kan være plads til et par strømper.

Udvalget af Mikk-Line sandaler er stort, og I finder både de helt neutrale sandaler samt sandaler med flere farver og detaljer. Findes den rigtige sandal ikke her i kategorien, skal I endelig tage et kig i vores overordnede kategori med sandaler.

Tilføjet kurv