Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

Meraki Gaveæske - Mini Spa

[SH320]
Meraki 399,95 DKK

Gaveæske fra Meraki

Lækkert Meraki Mini Spa gaveæske som indeholder følgende produkter:

  • Meraki Mini Badeponcho - Mål: 60 x 60 cm
  • Meraki Mini natursvamp - D: 10 cm
  • Meraki Mini Shampoo - 150 ml
  • Toilettaske - Mål: 21 x 21 cm

Badeponcho: Lækker Meraki badeponcho i meleret lysegrå. Ponchoen har en fast hætte, og er åbent ned langs siderne. Den er fremstillet af 100% økologisk bomuld, som tager hensyn til de små børns sarte hud.

Natursvamp: Meraki natursvampen er allergivenlig, blød og absorberende, og den er ideel til babyens sensitive hud. Svampen er et naturprodukt og hver svamp er derfor unik og kan variere en smule i størrelsen. Meraki høster disse svampe i det Caribiske hav, med stort fokus på det naturlige miljø og dyreliv. Svampen er 100% naturlig og bionedbrydelig.

Shampoo: Meraki shampooen er skånsom mod barnets sensitive hud og den er produceret med ekstra fugtgivende ingredienser. Shampooen er helt uden parfume og er derfor allergivenlig. Shampoo kommer i en praktisk beholder med en smart pumpe, der skummer sæben og gør dosering nem.

Toilettaske: Skøn Meraki toilettaske i naturfarve med en sød elefant på fronten. Toilettasken består af et stort rum, som åbnes i toppen med en lynlås. Toilettasken er lavet af 100% økologisk bomuld i en kraftig kvalitet.

Sættet kommer i en fin æske.

Model: Mini Spa, Style: 39901, Farve: NC

Varenr.: SH320
Status: Ikke på lager
Producent: Meraki
Type: Personlig pleje
MPN: 39901 -NC
Farvekode: NC
Tags: Meraki 39901 , Meraki Personlig pleje
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Badesæbe    Håndklæder    Meraki    Toilettaske    Toilettasker   
Tilføjet kurv