Spar 25% på Converse og PlanToys efterår! Skynd dig - gælder kun i dag d. 12. december!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Melton sneakers til børn

(3) Skjul filter  
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Melton Høj Sneakers - Grøn
Melton Høj Sneakers - Grøn 279,95 DKK     Spar 97,99 DKK   
181,96 DKK 


-35%
Melton Høj Sneakers - Gul
Melton Høj Sneakers - Gul 279,95 DKK     Spar 97,99 DKK   
181,96 DKK 


-35%
Melton Sneakers - Gul
Melton Sneakers - Gul 249,95 DKK     Spar 87,49 DKK   
162,46 DKK Melton sneakers til børn og unge

Kigger du efter et par sneakers fra Melton, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har samlet et skønt udvalg af Melton sneakers og sneakers fra mange andre brands, sådan at du en god mulighed for at finde den helt rigtige sneakers.

De fleste børn elsker at kunne rende rundt i noget trendy fodtøj, så hvorfor ikke give dem et par Melton sneakers på? Sneakers vejer ikke alverden, hvilket gør dem ideelle til de legelystne børn, som naturligvis ikke skal hæmmes af noget tungt fodtøj.

I kan bruge Melton sneakers store dele af året

Sneakers fra Melton kan bruges i forbindelse med alle mulige anledninger. Det gode udvalg af Melton sneakers burde give dig nogle gode valgmuligheder af vælge mellem, som din dreng eller pige forhåbentlig vil blive rigtig glad for at gå rundt i.

Sneakers fra Melton er den ideelle partner til leg, når det er vigtigt at barnets fødder er beskyttede, mens skoene samtidig ser smarte ud. Fodtøjet skal passe så godt som muligt til foden, sådan at din dreng eller pige ikke skøjter rundt i dem, eller at hælen gnaver.

Børn er mestre i at nedslide deres sneakers

Børn, store som små er mestre i at slide deres sneakers, hvilket du muligvis allerede er bekendt med. Det er nærmest umuligt for dem at undgå, da almindelig brug af fodtøj naturligvis giver noget slidtage.

Hvor lang tid går der? Det svinger meget, nogle børn skal kun bruge et fåtal af måneder på, at slide deres nye sneakers op.

Det er derfor en god idé at holde øje med, hvordan barnets sneakers ser ud, så du kan nå at få købt et nyt par, inden fodtøjet er helt ubrugelige.

Fodtøj som holder på varmen

Sneakers er typisk en helt lukket sko, hvilket gør fodtøjet egnet til en stor del af året, da den kan holde på en del varme.

Hvad interessant er, at vi rent faktisk afgiver omkring 200 ml sved fra vores fødder dagligt. Derfor kan det være en god idé, at investere i to par, sådan at det er muligt at skifte mellem de to .

Mægtigt udvalg af sneakers fra blandt andet Melton

Finder du ikke det helt rigtige par sneakers fra Melton her i kategorien, skal du helt sikkert tage et kig i vores hovedkategori med sneakers til børn, da vi har et af Danmarks største sortimenter.

Gratis fragt hos Kids-World

Hos Kids-world har du altid mulighed for at få sendt din ordre helt uden at skulle betale fragt. Det gælder på alle ordrer til en dansk adresse – uanset hvor meget du køber for.

Klik dig derfor gerne rundt i vores store udvalg af sneakers fra Melton. Nu hvor du alligevel er i gang med at lede efter nogle nye sneakers til børnene, er det måske også en god idé at tjekke, om I har overtøjet klar til de kommende perioder.

Tilføjet kurv