Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
50%

Me Too Vinterjakke m. Dyr

[OF919]
Me Too tøj til børn 649,95 DKK

Vinterjakke fra Me Too

Smart Me Too vinterjakke med hætte med et rigtig flot, spraglet print med giraffer, zebraer og leoparder med pink tylskørter på. Baggrunden er turkis, sort, pink, lyserød og lilla med forskellige dyreprint.

Vinterjakken har en aftagelig hætte, der sidder fast med trykknapper. Ved håndleddene er der elastikkanter, så kold luft ikke kan trænge ind. Der er praktiske lommer fortil, og jakken lukkes fortil med en gennemgående lynlås med dobbelt vindstolpe, der på ydersiden holdes på plads med velcro.

Jakken har desuden følgende egenskaber:

  • Vind- og vandtæt med et vandsøjletryk på over 8.000 mm
  • Åndbar med en åndbarhed på 3.000 g
  • Tapede sømme

Me Too vinterjakken har et flot, piget snit med balloneffekt i bunden, og der er en justerbar elastik i taljen, så jakken får den helt rigtige pasform. Indeni er jakken og hætten foret med en rigtig lækker fleece, som kan holde barnet dejligt varmt, og ærmerne er forede med polyester i en praktisk glatvævet kvalitet, så det er let at trække jakken på i en fart. På både ærmer, bryst, ryg og hætte er der refleksstriber, som gør det nemt at se barnet i trafikken, når det er mørkt.

Fremstillet af: 100% polyester

Model: Halo 52, Style: 660052, Farve: 1061 Tap Shoe

Varenr.: OF919
Status: Ikke på lager
Producent: Me Too
Type: Vinterjakke
MPN: 660052 -1061
Farvekode: 1061
Farve(r): Multifarvet
Tags: Me Too 660052 , Me Too Vinterjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Pigetøj   
Tilføjet kurv