-30% på Joha // Mere end 1.200 styles nedsat! SOMMERUDSALGET ER I GANG !

Me Too vinterjakke til børn & teen

(8) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-50%
Me Too Vinterjakke - Gråmeleret m. Blomster
Me Too Vinterjakke - Gråmeleret m. Blomster 599,95 DKK     Spar 299,98 DKK   
299,98 DKK 


-50%
Me Too Vinterjakke - Navy m. Traktorer
Me Too Vinterjakke - Navy m. Traktorer 399,95 DKK     Spar 199,98 DKK   
199,98 DKK 


Mikk-Line Vanteholder - Lilla Mikk-Line Vanteholder - Lilla  39,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

Vanteholder - Koksgrå Vanteholder - Koksgrå  39,95 DKK 

Vanteholder - Navy Vanteholder - Navy  39,95 DKK 

-50%
Me Too Vinterjakke m. Dyr
Me Too Vinterjakke m. Dyr 649,95 DKK     Spar 324,98 DKK   
324,98 DKK 


-50%
Me Too Vinterjakke - Sort/Grå m. Blomster & Ræv
Me Too Vinterjakke - Sort/Grå m. Blomster & Ræv 459,95 DKK     Spar 229,98 DKK   
229,98 DKK Vinterjakker fra Me Too til drenge og piger

Så snart sommeren er ved at være forbi, og temperaturen så småt begynder at falde, samtidig med at dagene bliver kortere, er det ved at være tid til at finde vinterjakkerne frem fra gemmerne. Er din dreng eller pige vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at investere i en ny Me Too vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af Me Too vinterjakker til drenge og piger. Uanset hvilket mærke, du foretrækker at købe børnenes vinterjakke fra, er det vigtigste, at de kan holde børnene lune og tørre. Den danske vinter kan byde på både sne, slud og regn, så en vinterjakke fra Me Too skal holde til det meste slags vintervejr.

vinterjakker fra Me Too i moderne designs til drenge og piger

Me Too vinterjakkerne kommer i mange forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints .Hvad du til sidst ender med at købe, er helt op til dine og dit barns personlige præferencer. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Me Too og se, om der ikke er nogen, der passer til din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en Me Too vinterjakke, der passer, så kan det være, at du kan finde vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker er mest af alt beregnet som en overgangsjakke til de kølige efterårs- og forårsmåneder, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet lunt, når temperaturen når under frysepunktet.

Funktionelle vinterjakker fra Me Too

Vi anbefaler, at du sætter dig ind i, hvilke praktiske egenskaber vinterjakker fra Me Too skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Det er en god idé at gå efter en vinterjakke fra Me Too med god åndbarhed, da vinterjakken fra Me Too dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at anskaffe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Vinterjakker fra Me Too til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse tekniske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad vinterjakken fra Me Too skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal barnet bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Me Too, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til dit barns behov. Er dit barn kuldskær, eller er dit barn et fa dem, der altid har det for varmt? Vælg en Me Too vinterjakke efter barnets behov.

Gratis fragt på vinterjakker fra Me Too

Husk, at det altid er muligt at få gratis fragt på alle ordrer til Danmark. Så uanset hvad du finder - om det er en vinterjakke fra Me Too eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet mærke, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv