Efterårsstyles fra Tommy Hilfiger nedsat 25% i dag KUN i dag d. 19. december! Gælder også Reebok og GoBabyGo
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Müsli Babynest

(4) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Müsli Babynest - Spicy Florence Müsli Babynest - Spicy Florence  549,95 DKK 

Müsli Babynest - Aquagrøn m. Krydser Müsli Babynest - Aquagrøn m. Krydser  499,95 DKK 

Müsli Babynest - Mørk Rosa m. Krydser Müsli Babynest - Mørk Rosa m. Krydser  499,95 DKK 

Müsli Babynest - Spicy Rabbit Müsli Babynest - Spicy Rabbit  549,95 DKK 


Müsli babynest

Babynest er et must-have hos rigtig mange familier. Med en Müsli babynest får I jer en komfortabel og hyggelig rede, som jeres barn kan ligge helt tryg i. Som oftest er en Müsli babynest lavet på en måde, sådan at den danner et tryg ramme omkring barnet, sådan at barnet ikke ligger og vælter rundt.

En Müsli babynest er meget praktiske til når I eksempelvis skal lave mad, ordne vasketøj eller bare hygge jer hjemme i sofaen.

Let at transportere

Müsli babynest er let at transportere i forbindelse med at komme fra A til B. Det er en klar fordel når barnet bliver træt på samme tid med, at I står og skal ud af døren. Når I skal lave mad eller har andre praktiske gøremål, er en Müsli babynest ligeledes praktisk, da den nemt kan placeres oppe på bordet tæt på jer, uden at I behøver at gøre det store for, for at gøre det behageligt for jeres dreng eller pige. De fleste babynest er lavet med en skummadras, som kan tages ud og vaskes.

Gratis fragt når I køber Müsli babynest

Når i vælger at købe en Müsli babynest her hos Kids-world.dk, får I leveret den med gratis fragt, så længe at den skal leveres i Danmark. Dette gælder også for alle vores andre produkter, så inden du går til kurven og placerer din ordre, skal du endelig tage et kig i vores store udvalg af alt til baby og barn.

Tilføjet kurv