Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lilliputiens Aktivitetsbamse - 3 Personer - Den Lille Rødhætte

[DU647]
Lilliputiens 299,95 DKK
OneSize

Størrelse

OneSize

  • Fortrydelsesret
    30 dages fortrydelsesret

  • Gratis
    børnepengekredit

  • Gratis fragt
    på danske ordrer

  • Leveringstid
    1-2 arbejdsdage

Aktivitetsbamse fra Lilliputiens 

Spændende Lilliputiens aktivitetsbamse som forestiller rødhætte i den ene ende, og bedstemoren og ulven i den anden ende. Rødhætte har en fin rød hætte og kjole på, og på kjolen er der et fint print i bunden som fortæller historien og rødhætte og ulven. Når kjolen flippes om så bliver den rosa, og historien om rødætte og ulven fortsætter på skørtet. Hovedet er delt i to, hvor den ene side forestiller bedstemoren med en hætte på, og den anden side forestiller ulven. 

Lilliputiens aktivitetsbamsen fortæller en god historie, samtidig med at den har spændende ting på. Rødhættes kjole har en lille lomme med en snor i. Snoren kan hives ud og froestiller jordbær og honning. Rødhættes hår er spaghetti formet og dejlig blødt. På den anden side af skørtet er der en lille flap, som gemmer en del af fortællingen fra historien.

Anbefalet alder: + 18 mdr. 

Style: 83411, Farve: NC

Varenr.: DU647
Status: På lager
Producent: Lilliputiens
Type: Aktivitetslegetøj
MPN: 83411 -NC
Farvekode: NC
Farve(r): Multifarvet
Tags: Lilliputiens 83411 , Lilliputiens Aktivitetslegetøj
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Aktivitetslegetøj    Babylegetøj    Bamser    Legetøj    Lilliputiens    Shop legetøj efter alder    2 år    3 år    4 år    5 år   
Tilføjet kurv