Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lil' Atelier til babyer og børn

326
Størrelse
Skostørrelse

Lil' Atelier til babyer og børn

Luksuriøst tøj til baby og barn fra Lil' Atelier

Lil' Atelier skaber det smukkeste og mest sofistikerede børnetøj til børn i alderen 0-8 år.

Gennemgående for dette brand er, at kollektionerne altid har et tema af farver, mønstre og materialer, som skaber et sammenhængende look uanset hvilke dele man sætter sammen. De skønne farver og mønstre som passer til sæsonen er altid afdæmpede og behagelige at se på, og har generelt et mere minimalistisk og skandinavisk udtryk.

En stor del af kollektionen fra Lil' Atelier anvender økologisk bomuld, som er dyrket uden brug af pesticider og syntetisk gødning. Dette er både en fordel for bomuldsbønder, naturen og børnene, som skal have tøjet på, så du også kan klæde dit barn på med god samvittighed. Alt børnetøjet fra Lil' Atelier har en luksuriøs følelse og look, samt masser af stil og personlighed. Der er tale om klassisk, tidløst design til både baby og børn.

Tøjet vil kunne gå i arv mellem søskende, eftersom det holder sig smukt og behageligt vask efter vask og aldrig går af mode. Skal dit barn have fyldt sin garderobe op, er Lil' Atelier i hvert fald et sikkert bud på tøj de vil elske at gå med. Der er alt fra gode basis dele til hverdagslivet, og lidt finere tøj til specielle lejligheder. Lil' Atelier maler desuden mange af deres prints i hånden med vandfarver, hvilket giver et utroligt smukt og unikt look på deres designs.

Lil' Atelier er et sub-brand til det danske firma Name It.

Mere om Name It

Name it er et dansk brand, som skaber lækkert tøj til børn, til rigtig gode priser. Name It tager altid højde for børns ønsker, og designer tøjet til og for børn, og ikke udelukkende efter hvad forældre synes ser smart ud. Der sørges altid for, forvandle de seneste trends til behageligt og sikkert børnetøj, med en lækker pasform og designs inspireret af børns livsglæde og frie måde at tænke på. Tøjet er altid åndbart og behageligt for børn at have på, og tiltænkt aktive børn som frit kan lege og bevæge sig i det.

Name Its designs er altid meget trendy, og der er ofte fokus på denim, komfort, sikkerhed og rigtig god kvalitet. Name It har altid et stort udvalg af smart tøj, uanset om der er brug for basisvarer eller tøj, som skiller sig lidt mere ud. Name It og dets sub-brands tilbyder kjoler, nederdele, jeans, bukser, leggings, tilbehør, t-shirts, sweatshirts, etc., og i de koldere måneder fås der naturligvis også huer, vanter og overtøj til børnene. Se også gerne vores Lil' Atelier udsalg.

Cardigans fra Lil' Atelier i fine materialer

En Lil' Atelier cardigan er praktisk som et ekstra lag, som jeres barn kan have på, på de knapt så varme dage. Bliver dagen alligevel varm, kan cardiganen fra Lil' Atelier hurtigt tages af igen.

I kan matche et cardigan fra Lil' Atelier med en nydelig t-shirt og et par bukser, og kan bruges i stort set alle sammenhænge.

Lækre Lil' Atelier flyverdragter

Lil' Atelier flyverdragter er kendetegnet ved deres flotte farver og stil. Flyverdragterne fra Lil' Atelier kommer blandt andet i ensfarvede design, hvor farverne er i de sødeste farver. Derudover finder du også smarte Lil' Atelier flyverdragter med print, så der er god mulighed for, at du kan finde den Lil' Atelier flyverdragt, der vil passe ind i den lilles stil.

Flyverdragterne fra Lil' Atelier kommer med en lang række stærke egenskaber. Du finder blandt andet Lil' Atelier flyverdragter med et vandsøjletryk på 10.000 mm, hvilket vil sige, at den er rigtig god til at modstå vinterens regnvejr og sne.

Udover det høje vandsøjletryk har Lil' Atelier flyverdragterne også en lang række andre stærke egenskaber, som gør dem utroligt populære. Du finder blandt andet Lil' Atelier flyverdragter med tapede sømme og ekstra isolering på numsen, så børnene kan holde sig varme, når de sidder på jorden og leger.

Flere af vores Lil' Atelier flyverdragter har derudover også en lang række andre features, så du kan finde Lil' Atelier flyverdragter med alt fra hætter til refleksdetaljer.

Husk også at se vores Lil' Atelier udsalg. Her kan du blandt andet finde vores Lil' Atelier flyverdragt tilbud, når vi har Lil' Atelier flyverdragter på udsalg.

Søde Lil' Atelier kjoler

Skal den lille prinsesse se ekstra sød ud, så er en Lil' Atelier kjole et rigtig godt bud på noget, der i den grad kan hjælpe dertil. Vi har et rigtigt stort udvalg af Lil' Atelier kjoler, så du nemt kan finde Lil' Atelier kjoler med lige netop den stil, som matcher dine ønsker.

Vores Lil' Atelier kjoler kommer i en lang række forskellige farver, så der er gode muligheder for at finde en Lil' Atelier kjole, som passer perfekt til den ønskede anledning.

Lil' Atelier laver kjoler i både ensfarvede designs men også med de sødeste print. Du kan anvende vores filter til hurtigt at finde frem til de Lil' Atelier kjoler i bestemte farver, som du søger.

Kjolerne fra Lil' Atelier er som regel lavet i økologisk bomuld, mens også materialer som modal og elastan også er blandt de materialer, som vores mange Lil' Atelier kjoler er lavet af. Du kan altid se materialerne i de enkelte Lil' Atelier kjoler i den enkelte kjoles produktbeskrivelse.

Lil' Atelier bodyer til babyer - Både kortærmede bodyer og langærmede

Vores mange Lil' Atelier bodyer går rigtig godt i spænd med de flotte Lil' Atelier kjoler. Lil' Atelier laver bodyer, der har designs efter kjoler, så hvis den lille skal se lidt ekstra sød ud, så er det også muligt med en Lil' Atelier body.

I vores sortiment af Lil' Atelier bodyer finder du både kortærmede Lil' Atelier bodyer og langærmede bodyer. På den måde har du mulighed for at finde lige netop den Lil' Atelier body, som passer perfekt, uanset om du er på udkig efter en Lil' Atelier body med korte eller lange ærmer.

Du finder både Lil' Atelier bodyer med og uden rib, ligesom bodyerne fra Lil' Atelier kommer i en lang række forskellige farver. Oftest er farverne fra Lil' Atelier ganske neutrale, hvilket gør, at de kan sættes sammen med næsten alt slags tøj. Derudover har vi også Lil' Atelier bodyer med søde print.

Lil' Atelier jakker og vinterjakker

Hvis det gerne må være sødt og flot, selvom det er koldt, så er de flotte Lil' Atelier jakker og vinterjakker et rigtigt godt sted at kigge, for Lil' Atelier har med deres vinterjakker i den grad fået skabt nogle søde jakker til børn.

De varme Lil' Atelier vinterjakker har som udgangspunkt næsten altid en hætte på, så børnene kan holde varmen eller komme i læ, skulle det regne. Ligesom vores Lil' Atelier flyverdragter så har vores Lil' Atelier også tit et højt vandsøjletryk på 10.000 mm, hvilket gør, at de er utroligt gode til at holde på både varmen og modstå vand.

Lil' Atelier jakkerne har også tit andre stærke features, hvor man kan se, at der i den grad er tænkt på børnene. Udover refleksdetaljer og en god åndbarhed så har Lil' Atelier vinterjakkerne også tit sådan noget som en hagebeskytter, så lynlåsen ikke driller ved hagen eller tænderne.

Du kan hurtigt se alle de Lil' Atelier jakker, som vi har i vores sortiment ved at anvende vores filter. Du kan også bruge vores filter til at finde netop den farve, som du ønsker at se en Lil' Atelier vinterjakke i. På den måde finder du hurtigere den Lil' Atelier jakke, som du søger.

Flot strik fra Lil' Atelier

Lil' Atelier er kendte for deres tøj til børn med strik. Lil' Atelier strik finder du i en lang række forskellige styles. Du kan blandt andet finde Lil' Atelier strik i både bukser og bluser. Vores Lil' Atelier strik er lavet i økologisk bomuld, så det er lækre materialer, som både er behageligt for den lille at have på, samtidig med at det hjælper med at holde varmen.

Varme og smarte Lil' Atelier køredragter

Skal på længere køreture i de kolde måneder, så kan en Lil' Atelier køredragt være en rigtig god ide. Med en Lil' Atelier køredragt får den lille et ekstra varmt lag, så det ikke bliver koldt at sidde i autostolen.

Lil' Atelier laver køredragter i flere forskellige designs og materialer, hvilket gør det nemt at finde en Lil' Atelier køredragt i lige netop det design, som du ønsker.

Lil' Atelier har også forskellige designs i forhold til åbningerne. Du kan blandt andet finde Lil' Atelier køredragter med både en eller to lynlåse, eller hvis du ønsker knapper, så kan du også finde det. Så i vores sortiment af Lil' Atelier køredragter er der i den grad noget for enhver smag, da de også kommer i både ensfarvede udgaver eller med søde print, som i den grad kendetegner de mange styles fra Lil' Atelier.

Stort udvalg af søde Lil' Atelier leggings

Leggings hører sig til, især hos små piger. Lil' Atelier leggings forener både afdæmpede og søde farver med flotte print, hvilket giver et enormt stort udvalg og mange forskellige leggings.

Vi har Lil' Atelier leggings i både varme farver, med søde og friske prints, samt lavet i rib, så her hos Kids-world finder du i den grad et varieret udvalg af Lil' Atelier leggings.

Den flotte ribstruktur i de enkelte Lil' Atelier leggings giver nogle leggings, der er dejligt elastiske, så de små nemt kan bevæge sig i dem. Udover vores Lil' Atelier leggings med rib, finder du også leggings lavet i modal, økologisk bomuld og elastan. Du kan se materialesammensætningen for de forskellige Lil' Atelier leggings i produktbeskrivlserne.

Hvis du er på udkig efter en bestemt type Lil' Atelier leggings, så anbefaler vi, at du anvender vores filter i din søgning. På den måde kan du hurtigt indsnævre din søgning efter nogle helt bestemte Lil' Atelier leggings.

Vi har også Lil' Atelier leggings i uld

Udover Lil' Atelier leggings i økologisk bomuld har vi også Lil' Atelier leggings i uld. Lil' Atelier leggings i uld er især oplagte til de kolde dage, hvis du for eksempel har et lille barn, der elsker at kravle rundt på gulvet og lege.

Du kan finde vores Lil' Atelier leggings i uld via vores filter. Så får du vist alle vores Lil' Atelier leggings i uld på en gang.

Varmt Lil' Atelier termotøj

Lil' Atelier termotøj er skabt til at holde børnene varme i løbet af foråret og efteråret, hvor det er for varmt til en vinterjakke eller flyverdragt men for koldt til at være ude, uden man har lidt ekstra tøj på. Når du vælger Lil' Atelier termotøj, så får du termotøj, der er foret med fleece. Indersiden af Lil' Atelier termotøjet er derfor dejligt blødt og varmt, så man føler sig godt veltilpas i det.

Ligesom ved de andre styles fra Lil' Atelier så kommer termotøjet også i både ensfarvede varianter eller sæt med print. Du kan hurtigt se på designet, at det er Lil' Atelier termotøj, når først du kender de karismatiske print.

I vores udvalg af Lil' Atelier termotøj finder du både termodragter, termojakker og selvfølgelig også termobukser. Du kan dermed hurtigt finde et sødt, smart og varmt sæt Lil' Atelier termotøj her hos os.

Tag turen til drømmeland i et sæt Lil' Atelier nattøj

Lil' Atelier laver flere forskellige former for nattøj, så når du leder efter Lil' Atelier nattøj, kan du finde både natdragter, to-delt nattøj og natkjoler, så der er i den grad noget for en hver smag, når det gælder Lil' Atelier nattøj.

Natdragterne kan blandt andet åbnes med trykknapper i benkanten, så de er nemme at give de helt små på, når det er ved at være puttetid.

Farverne i de forskellige former for Lil' Atelier nattøj er generelt meget afdæmpede, så der er lagt op til en sød afslutning på dagen. De fleste sæt Lil' Atelier nattøj har søde print på, så de små trygt kan lægge sig til at sove.

Sovetid i Lil' Atelier sengetøj

De søde print fra Lil' Atelier nattøjet går igen i Lil' Atelier sengetøjet, hvor du kan finde både baby- og juniorsengetøj i afdæmpede og behagelige farver. Derfor går nattøjet og sengetøjet fra Lil' Atelier rigtigt godt i spænd, så det kan give et utroligt sødt helhedsindtryk.

Vi har Lil' Atelier sengetøj i flere forskellige størrelser. Du finder både Lil' Atelier babysengetøj og juniorsengetøj i vores sortiment. Du kan se størrelserne for de enkelte typer sengetøj i produktbeskrivelsen, hvor du kan se dimensionerne for både dyne- og pudebetrækket.

Lil' Atelier regntøj og gummistøvler

Vind og vejr kan bare komme an. Lil' Atelier laver både regntøj og gummistøvler, så du kan give den lille et matchende sæt, til når det gælder månederne, hvor rengtøj og gummistøvler er fast inventar i dagligdagen.

Med et sæt Lil' Atelier regntøj får du som regel regntøj lavet af PU. Det vil sige, at det er lavet af polyester og er PU-coated. Vores Lil' Atelier regntøj har et vandsøjletryk på 10.000 mm, samt har svejsede sømme. Derudover er det vindtæt, så børnene kan tå efteråret og foråret igennem uden at blive våde.

Du kan supplere dit Lil' Atelier regntøj med et par Lil' Atelier gummistøvler. Ligesom regntøjet har Lil' Atelier gummistøvlerne også et design med søde print, så de er et rigtigt godt match til regntøjet.

De forskellige Lil' Atelier gummistøvler har en blød indersål, så de er behagelige at gå i. Du kan se de indvendige mål for vores Lil' Atelier gummistøvler i produktbeskrivelsen, så du nemt kan se, hvilken størrelse Lil' Atelier gummistøvler du skal vælge.

Smarte Lil' Atelier bukser

Lil' Atelier er garanti for et stort udvalg af forskellige former for bukser. Fælles for de mange Lil' Atelier bukser er, at de både er nemme at give børnene dem på, samt de holder den samme flotte stil, som man kender det fra Lil' Ateliers øvrige styles.

Når du vælger et par Lil' Atelier bukser, så får du bukser i søde og afdæmpede farver. De mange jordnære farver gør, at Lil' Atelier bukserne er med til at give et meget roligt look.

Vi har som nævnt en lang række Lil' Atelier bukser i forskellige farver. Der findes også Lil' Atelier bukser med både print og striber. Fælles for mange Lil' Atelier bukser er, at de har søde detaljer, som gør, at de adskiller sig fra mange andre brands. Så når du køber Lil' Atelier bukser, så er du sikret bukser, der står ud, uden at de er prangende på en voldsom måde. Den egenskab gør, at du med et par Lil' Atelier bukser nemt kan give den lille et flot og sødt look, samtidig med at buksernes praktiske egenskaber giver den lille en stor velbehag og bevælgelighed.

Vi har også Lil' Atelier strømpebukser

Der er ikke kun Lil' Atelier bukser, som du finder i vores sortiment af styles fra Lil' Atelier. Vi har også Lil' Atelier strømpebukser. Du finder vores Lil' Atelier strømpebukser her i kategorien, hvor du med vores filter hurtigt kan få vist vores aktuelle sortiment af Lil' Atelier strømpebukser.

Lil' Atelier nederdele

Er et par Lil' Atelier bukser ikke lige sagen, så er der også Lil' Atelier nederdele. Kendetegnet for de søde Lil' Atelier nederdele er, at Lil' Atelier laver nederdele i årstidernes farver. Skal du supplere en Lil' Atelier nederdel med noget andet tøj, så kan du se på et par Lil' Atelier strømpebukser eller en sød Lil' Atelier bluse - måske endda med søde print.

Lil' Atelier bluser i flotte farver

Skal det være sødt og i den grad fuldende det søde look, så er en Lil' Atelier bluse et rigtigt godt bud på et stykke tøj, som altid er et hit i garderoben. Det er derfor, at vi har et rigtigt stort udvalg af Lil' Atelier bluser i en lang række farver og designs.

Lil' Atelier er med deres bluser god til at tilføre dem særlige karakteristika, så de formår at skille sig ud. En Lil' Atelier bluse er nemlig ikke bare en bluse. En Lil' Atelier bluse er et stykke tøj, der via kraver, rib og andre søde detaljer kan skabe et look, som var det en hel kjole, som den lille har på.

Vi har Lil' Atelier bluser i en lang række farver. Du finder derfor Lil' Atelier bluser i en lang række farver og toner. Farverne er typisk meget afdæmpede, så de giver et meget roligt look. Lil' Atelier bluserne kommer også i varianter med print, som kan være med til at pifte looket lidt op eller give et mere friskt look. Vi anbefaler derfor, at du tager et rigtigt godt kig på vores store udvalg af Lil' Atelier bluser, hvis du er på udkig efter en bluse til din pige.

Hold varmen med en Lil' Atelier hue

De jordnære farver går igen, når du vælger en Lil' Atelier hue. Her har Lil' Atelier skabt nogle søde og varme strikhuer - lavet i uld. Så vælger du en Lil' Atelier hue til din søn eller datter, så er der rigtig gode chancer for, at de kommer igennem vinteren uden at fryse om ørene.

De forskellige Lil' Atelier huer kommer i flere forskellige størrelser, så det er en rigtig god ide, hvis du har en ide om størrelsen, når du køber en Lil' Atelier hue. Huerne er farver i jordnære nuancer, samt en strikket ribstruktur, som gør dem både bløde og behagelige at have på.

Bliv sommerklar med et par Lil' Atelier shorts, t-shirt og solhat

Er du derimod på udkig efter noget sødt og smart tøj til sommeren, så er det måske mere et par Lil' Atelier shorts, en t-shirt eller en solhat, som du skal se på.

De forskellige Lil' Atelier t-shirts kan nemt matches med et par Lil' Atelier shorts, så du på den måde kan skabe nogle søde sommersæt. Gælder det en tur til stranden, så kan du altid overveje at fuldende looket med en Lil' Atelier solhat, så du undgår, at den lille får for meget sol.

Lil' Atelier laver både shorts og t-shirts i ensfarvede nuancer, samt med forskellige prints. De kan derfor nemt sammensættes på flere forskellige måder, så du kan skabe flere look og sæt med de samme Lil' Atelier shorts og t-shirts.

Stilede Lil' Atelier skjorter

Skal det være lidt mere stilet og elegant, så anbefaler vi de flotte Lil' Atelier skjorter. Skjorterne fra Lil' Atelier findes både med korte og lange ærmer, så der er noget til enhver anledning. Ligesom ved Lil' Ateliers bodyer og bluser så har de mange Lil' Atelier skjorter også en masse lækre designs, der får dem til at stå ud og være noget helt særligt.

Lil' Atelier skjorterne har nogle søde kraver og kanter ved ærmerne, så de nemt kan fremstå som en blanding af en traditionel skjorte og en kjole. Det giver altså bare nogle helt søde og særlige looks, som ikke kan andet end at få de små til at se helt fantastiske ud.

Du finder Lil' Atelier i en lang række forskellige farver og print. Derfor anbefaler vi, at du anvender vores filtersøgning til at finde netop den Lil' Atelier skjorte, som du søger. Der kan du søge på både farver, størrelse og ikke mindst om din Lil' Atelier skjorte skal være med korte eller lange ærmer.

Hvordan er Lil' Atelier i størrelsen? Størrelsesguide til Lil' Atelier

Lil' Atelier tøj til babyer og børn har det, som vi betegner som en normal pasform. Det betyder, at når du køber Lil' Atelier tøj, så kan du gå ud fra den størrelse, som dit barn normalt bruger. Du kan altid se mere om pasformen for det enkelte stykke Lil' Atelier tøj i produktbeskrivelsen.

Sådan holder du dig opdateret på de seneste Lil' Atelier nyheder

Hvis nyheder fra Lil' Atelier er noget, som du gerne vil have, så er du kommet til det helt rette sted. Anvender du sorteringsfunktionen her i vores Lil' Atelier kategori, så kan får du vist de nyeste styles fra Lil' Atelier først.

Vil du gerne have Lil' Atelier nyheder som en af de første, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Så er du altid opdateret på de seneste Lil' Atelier nyheder, som du får direkte i din indbakke.

Tilføjet kurv