Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
55%

LEGO® Wear Cardigan m. Fleece - Koksgrå m. Hoved

[IM980]
LEGO® Wear tøj til børn 499,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Cardigan fra LEGO® Wear

Lækker LEGO® Wear cardigan i meleret koksgrå med sorte kanter. På brystet sidder et lille mærke med et gult hoved af en LEGO® mand.

Cardiganen har en aftagelig hætte, der sidder fast med skjulte trykknapper. Cardiganen har smalle, sorte kanter, og der er på fronten en praktisk lomme, der lukkes med en lynlås med et lille stykke snørebånd i vedhænget. Cardiganen kan åbnes fortil med en gennemgående lynlås, også med et lille stykke snørebånd i vedhænget. Ved lommen er der praktiske reflekser, og fortil er der en LEGO® klods med fire knopper trykt i et refleksmateriale, og nederst på ryggen er der også en stor LEGO® klods trykt i et refleksmateriale. Cardiganen er foret med en blød og lækker teddyfleece, der luner dejligt i de kølige måneder.

LEGO® Wear cardiganen er lavet i et blødt og lækkert materiale, der er let strækbart. Cardiganen kan fungere som et tykt ekstra lag til at lune på de kølige dage, og den kan bruges som en let overgangsjakke inden kulden rigtigt æter ind eller som ekstra lag under jakken.

Fremstillet af:
- Ydre: 80% polyester, 16% viskose + 4% elastan
- Indre: 100% polyester

Model: Skeet 707, Style: 18700, Farve: 995

Varenr.: IM980
Status: Ikke på lager
Producent: LEGO® Wear
Type: Fleecetrøje
MPN: 18700 -995
Farvekode: 995
Farve(r): Grå
Tags: LEGO® Wear 18700 , LEGO® Wear Fleecetrøje
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Fleecejakke    Fleece    LEGO® Cardigan    LEGO® Jakke    LEGO® Vinterjakke    Drengetøj    LEGO® Fleece   
Tilføjet kurv