Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

LEGO® Boost - Kreativ Værktøjskasse 17101 - 5-i-1 - 847 Dele

[YO580]
LEGO® 1.399,95 DKK

Sæt fra LEGO® Boost

Sjovt LEGO® Boost sæt med i alt 847 klodser, heriblandt LEGO® Technic, som kan samles til en af fem forskellige ting: robotten Vernie, køretøjet M.T.R.4., Guitar4000, katten Frankie og AutoBygger. De er alle i et hvidt, lyseblåt og orange farvetema og styres via appen LEGO® BOOST, hvor der også er flere sjove funktioner at lege med.

Appen er nem at bruge med sit "træk og slip"-programmeringsbrugerflade. Robotten Vernie kan programmeres til at danse, skyde til måls, beatboxe, bruge sin hockeystav eller spille et spil. Med multiredskabskøretøjet Multi-Tooled Rover 4 (M.T.R.4.) kan man variere mellem forskellige værktøjer og påbygningsenheder for at gennemføre missioner eller kæmpe mod andre køretøjer. Guitar4000 kan spille musik og har en vibratoarm. Katten Frankie skal passes som et rigtigt kæledyr og kan udtrykke sit humør. AutoBygger kan programmeres til at fremstille LEGO® minimodeller på egen hånd.

LEGO® Boost kreationerne har en motoriseret hub, en ekstra motor og en farve- og afstandssensorn LED-skærm, en seksakset gyro og højtaler til kraftfulde motorer samt nøjagtige sensorer og kommer med et genopladeligt batteri.

LEGO® Boost sættet er det perfekte legetøj til det kreative barn, der gerne vil tage det næste skridt og udfordre sig selv i forhold byggefærdigheder samt prøve kræfter med programmering.

LEGO® Technic er mere avanceret end klassiske LEGO® klodser, men sættet er stadig lige til at gå til med den trinvise byggevejledning.

Anbefalet alder: 7-12 år

OBS: Uegnet for børn under 3 år pga. smådele

OBS: Kræver 6 x AAA-batterier, som ikke er inkluderede

Dimensioner:
- 27 cm (højde Vernie)
- 5 x 42 x 15 cm (M.T.R.4.)
- 5 x 42 x 15 cm (Guitar4000)
- 17 cm (højde Frankie)
- 27 x 18 x 16 cm (AutoBygger)

CE-mærket

Model: 17101 - Kreativ værktøjskasse, Style: 6186141, Farve: NC

Varenr.: YO580
Status: Ikke på lager
Producent: LEGO®
Type: Klodser
MPN: 6186141 -NC
Farvekode: NC
Tags: LEGO® 6186141 , LEGO® Klodser
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Byg og klodser   
Tilføjet kurv