Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lacoste badetøj til børn


Lacoste badetøj

Leder I efter badetøj fra Lacoste til ungerne til de varme dage, er I havnet det helt rigtige sted. Her på siden kan I se vores sortiment af badetøj fra Lacoste til små og store..

Lacoste badetøj er helt essentielt at have, når kalenderen skriver juli og august samt ture på stranden og i poolen. Lacoste badetøj kan bruges til flere anledninger, da Lacoste badetøj også er lækre at have på, på ferien, eller når I blot skal gå en tur på stranden.

Flot Lacoste badetøj til børn

Piger og drenge elsker at lege ude, når vejret ellers er til det. På de varme dage er en tur til vandet et oplagt udflugtsmål Når sommeren endelig rammer os, er det virkelig rart at have badetøjet fra Lacoste liggende klar til brug i garderobeskabet.

I forhold til hvilken stil badetøjet matcher, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre vil foretrækker, at deres badetøj er mere farverigt med striber, særlige mønstre eller et logo.

Forlæng levetiden på Lacoste badetøjet

Badetøj kan holde til en del - men en tur på stranden eller i svømmehallen er faktisk hårdt for jeres badetøj fra Lacoste. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid giver badetøjet en kortere levetid, og derfor anbefaler vi, at Lacoste badetøjet altid vaskes omhyggeligt.

Dette gør I bedst ved at vaske Lacoste badetøjet i noget koldt vand med en smule håndsæbe eller shampoo så snart I har muligheden for det. Lad være med at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Sidste tip: Køb Lacoste UV-badetøj

Vores sidste tip er, at kigge efter noget UV-beskyttende badetøj, så I på bedst mulig vis beskytter barnet mod solens UV-stråler.

Tilføjet kurv