Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Koin Sommerjakke - Parka - Armygrøn

[OG786]
Koin 599,95 DKK

Sommerjakke fra Koin

Smart Koin sommerjakke i armygrøn med flotte detaljer.

Sommerjakken har en fast hætte. Jakken kan åbnes med en gennemgående lynlås og knapper der skjuler lynlåsen. Omkring håndledet er der to knapper, så man selv kan indstille hvor åbningens vidde, så kold luft ikke blæse ind i ærmerne. Fortil er der to trykknaps lommer, der giver jakken en smart fremtræden. I siderne er der et lille slids. Bagpå jakken kan man indvendig snørre taljen ind, så man få en mere tætsiddende pasform.

Koin sommerjakken er af et lækkert bomuldsmateriale, i en tykkelse der gør den perfekt til sommeren. En lækker polyesterpolstring indvendig gør jakken yderst åndbar.

Fremstillet af:
- ydre: 100% bomuld
- indre: 100% polyester

Style: 8170175, Farve: 402 Army
Varenr.: OG786
Status: Ikke på lager
Producent: Koin
Type: Sommerjakke
MPN: 8170175 -402
Farvekode: 402
Tags: Koin 8170175 , Koin Sommerjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv