Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Katvig termotøj til børn


Termotøj fra Katvig

Klæd jeres børn godt på i forårs- og efterårsperioderne med Katvig termotøj, sådan at de er klædt godt på til det danske vejr, som har for vane at variere en del.

Leder I efter Katvig termotøj til ungerne til de lidt koldere dage, er I kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien finder I vores sortiment af Katvig termotøj til drenge og piger. Vi er sikre på, at vores store sortiment af Katvig termotøj falder i jeres smag - ellers er I altid velkommen til at gennemse vores udvalg af termotøj fra andre mærker.

Katvig termotøj er ideel som det midterste lag tøj

Vejret kan fra det ene sekund til det andet gå fra at være rart og tørt til at være fugtigt og koldt.

Netop derfor, er det virkelig dejligt når man har muligheden for at klæde sit barn på i noget termotøj fra eksempelvis Katvig, da det kan holde barnet varmt og tørt på de dage, hvor vinden rejser sig, og bringer noget kulde med sig. Bliver temperaturen så kold, at det simpelthen ikke er nok kun at have Katvig termotøjet på, kan termotøjet sagtens anvendes som det mellemste lag tøj.

Katvig termodragter, termobukser & termojakker

Her på shoppen finder I et kæmpe udvalg af termobukser, termojakker og termoveste fra blandt andet Katvig.

Inden I når til en beslutning om, hvad for noget overtøj som jeres børn skal have på, vil vi gerne pointere, at termojakker, termodragt og termobukser har vist sig yderst anvendelig til forår og efterår.

Slidstærkt Katvig termotøj

Termodragter, termojakker & termobukser fra Katvig produceres næsten altid med en ekstra god beskyttelse af de mest udsatte områder ved numse og knæ. Termotøj drenge og piger er rigtig praktisk at have liggende i garderoben til mange forskellige situationer.

Når børnene leger udenfor i i de kølige perioder af året, er det vigtigt at termotøjet er slidstærkt. Hvis termotøjet har forstærkninger på de udsatte steder, forlænger det overtøjets holdbarhed.

Katvig termotøj til det våde vejr

Termotøjet fra Katvig kan uden problemer kombineres med andre slags tøj såsom regntøj og skitøj. Det er således smart at anvende i de meget skiftende vejrforhold, hvor det det ene øjeblik er varmt, og lidt efter er det køligt og blæsevejr.

Det kolde vejr kommer ofte sammen med regnvejr, og så er det praktisk at have et sæt lunt termotøj inde under regntøjet, hvorved jeres barn kan holde sig varmt og tørt.

De to slags overtøj kombineret med hinanden er også virkelig smart i efteråret og foråret, hvor det er godt at have praktisk tøj på , så man kan modstå, hvad vejrguderne har at byde på, men hvor det er for høje temperaturer til flyverdragt, vinterjakke og skibukser. Så er det ingen sag at komme ud i al slags vejr og lege.

God termotøjskvalitet

Termotøj fra Katvig er fremstillet i en lækker termotøjskvalitet. Uanset om I er på udkig efter et par Katvig termobukser, en Katvig termojakke elller Katvig termodragt, så finder I det her på shoppen.

Skal I helgardere jer, er det også en fin idé at se efter en hue eller to samt nogle handsker eller luffer, holder sig lune, når de skal lege udenfor i lave temperaturer med koldt sand og jord.

Så få ungerne klar til de kølige måneder med et lækkert sæt termotøj til børnene.

Tilføjet kurv