15. December - Spar 25% på Noa Noa og Soft Gallery Skynd her - gælder KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Hust&Claire vinterjakke til børn & teen

(12) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Hust&Claire Vinterjakke - Olava - Rosa m. Pels/Flæse Hust&Claire Vinterjakke - Olava - Rosa m. Pels/Flæse  799,95 DKK 

Hust&Claire Vinterjakke - Olava - Navy m. Pels Hust&Claire Vinterjakke - Olava - Navy m. Pels  799,95 DKK 

Hust&Claire Vinterjakke - Othea - Grøn m. Blomster Hust&Claire Vinterjakke - Othea - Grøn m. Blomster  599,95 DKK 

Hust&Claire Frakke - Oxana - Støvet Lilla Hust&Claire Frakke - Oxana - Støvet Lilla  599,95 DKK 

Hust&Claire Jakke - Rosa Hust&Claire Jakke - Rosa  499,95 DKK 

Hust&Claire Vinterjakke - Rosa Hust&Claire Vinterjakke - Rosa  599,95 DKK 

Hust&Claire Vinterjakke - Grøn m. Blomster Hust&Claire Vinterjakke - Grøn m. Blomster  799,95 DKK 

Hust&Claire Frakke - Polyester/Uld - Grå Hust&Claire Frakke - Polyester/Uld - Grå  549,95 DKK 

Hust&Claire Frakke - Navy Hust&Claire Frakke - Navy  549,95 DKK 

Hust&Claire Vinterjakke - Navy Hust&Claire Vinterjakke - Navy  599,95 DKK 

Hust&Claire Jakke - Grøn Hust&Claire Jakke - Grøn  599,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 


Hust&Claire vinterjakker til drenge og piger

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig varm vinterjakke til børnene, når sommeren er ved at være slut. Er ungerne vokset ud af overtøjet fra sidste år, er det måske på tide at investere i en ny Hust&Claire vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af vinterjakker fra Hust&Claire til drenge og piger. Uanset hvilket brand, du foretrækker at købe ungernes vinterjakke fra, er det vigtigste, at de kan holde børnene varme og tørre. De kolde måneder plejer gerne at byde på regn og sne, hvilket overtøjet også skal kunne skærme barnet fra.

vinterjakker fra Hust&Claire i moderne designs til drenge og piger

Vinterjakkerne fra Hust&Claire kommer i mange forskellige designs og nuancer og både med og uden mønstre og prints , så der er noget for næsten enhver smag. Tag et kig på vores store udvalg af vinterjakker fra Hust&Claire og se, om der ikke er nogen, der falder i din smag. Vi har vinterjakker til både drenge og piger i alle aldre, og hvis ikke der er en Hust&Claire vinterjakke, der passer, så kan det være, at du kan finde vinterjakker fra andre brands.

Nogle vinterjakker er mest af alt beregnet som en overgangsjakke til de kølige efterårs- og forårsmåneder, hvor andre vinterjakker er bedre egnet til at holde barnet varmt, når det bliver frostvejr.

Hust&Claire vinterjakker med praktiske egenskaber

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke tekniske egenskaber vinterjakker fra Hust&Claire skal have. Generelt set oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan modstå. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Du skal helt sikkert gå efter en Hust&Claire vinterjakke med god åndbarhed, da Hust&Claire vinterjakken dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at anskaffe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne er, som de skal være.

Vinterjakker fra Hust&Claire til børn

Det er dog ikke alle vinterjakker, der har alle disse praktiske egenskaber, men det er også vigtigt at tænke over, hvad vinterjakken fra Hust&Claire skal bruges til, og hvad behovet er. Skal I på skiferie i minus 15 grader, og skal barnet bruge jakken, når I kommer hjem fra skiferien, hvor det ikke bliver så koldt som på skiferien, så er det ikke sikkert, at det er vinterjakken fra Hust&Claire, I skal bruge på begge tidspunkter.

Det vigtigste er selvfølgelig altid at tage hensyn til barnets behov. Er han eller hun en frossenpind, som helst vil gå rundt med en tyk Hust&Claire vinterjakke hele tiden, eller vil han eller hun hellere have det lidt koldere? Vælg en vinterjakke fra Hust&Claire efter barnets behov.

Gratis fragt på Hust&Claire vinterjakker

Du får altid gratis fragt, når du handler her hos Kids-world.dk. Så uanset hvad du finder - om det er en Hust&Claire vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv