Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

Hummel Rygsæk - Urban - Koksgrå

[VC920]
Hummel Kids tøj til børn, baby og teens 449,95 DKK

Rygsæk fra Hummel

Smart Hummel rygsæk i koksgrå, med de velkendte vinkler i sort på begge ydersider. Fortil er et lille logo og "hummel" i sort helt nederst.  

Hummel rygsækken består af ét stort rum, som åbnes med en skjult dobbelt lynlås på bagsiden. Indvendigt er der en praktisk lomme i ryggen, til en bærbar eller tablet med en velcrostrop så den holdes fast og i den anden side er der to små, åbne lommer. På forsiden er der en stor lomme i toppen, som åbnes med en lynlås og er god til diverse småting. 

Rygsækken bæres med brede, justerbare skulderstropper bagpå, som er godt polstret og har en praktisk, justerbar bryststrop. Bagsiden af tasken og indersiden af skulderstropperne er godt polstret og har mesh foring, som giver god ventilation på ryggen. I toppen er der en smal hank, så tasken også kan bæres i hånden. 

Dimensioner: 
- H: 45 cm
- B: 36 cm
- D: 14 cm

Fremstillet af:
- 100% polyester

Style: 207149, Farve: 1502

Varenr.: VC920
Status: Ikke på lager
Producent: Hummel
Type: Rygsæk
MPN: 207149 -1502
Farvekode: 1502
Farve(r): Grå
Tags: Hummel 207149 , Hummel Rygsæk
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Hummel Taske    Rygsæk   
Tilføjet kurv