Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Gymnastikposer

70
35%

Gymnastikposer til børn

Her i kategorien finder du vores udvalg af pæne og praktiske gymnastikposer. Vi har et godt udvalg af gymnastikposer fra mange kendte brands. Gymnastikposerne har som regel en åbning i toppen, som kan strammes ind med et par snore.

Andre gymnastikposer har udover åbningen i toppen, også en praktisk lomme i siden, som dit barn kan bruge til at have mindre genstande i. 

Foruden lommerne, har de fleste gymnastikposer også nogle snore, som ligeledes kan strammes ind, sådan at de kan bruges til at bære tasken over skuldrene.

Gymnastikposer i flotte designs

Her hos Kids-World kan du finde gymnastikposer i mange flotte designs. Forhåbentlig kan du derfor også finde en gymnastikpose, som falder i dit barns smag og passer til deres personlige stil.

Typisk vil du kunne finde gymnastikposer i farverne blå, hvid, orange, rosa, rød og sort. Nogle af gymnastikposerne er ensfarvede, mens andre har mønstre, logoer eller motiver med kendte figurer.

De fleste af gymnastikposerne har samme udformning med en blød pose, som har snore, der kan bruges til at stramme åbningen i toppen ind og samtidig bruges til at bære gymnastikposen enten på ryggen eller på skulderen. Det smarte ved dette er, at posen typisk kun fylder så meget som dens indhold.

Brug gymnastikposen til lidt af hvert

En gymnastikpose er naturligvis oplagt at bruge til at transportere gymnastiktøj til idrætstimen, sportstøj til træning eller svømmetøj og håndklæde til svømmetimen, men faktisk kan den bruges til lidt af hvert.

Gymnastikposen kan f.eks. bruges som en smart lille turtaske, når din pige eller dreng skal på udflugt eller til at have en ekstra sweater med til familiesammenkomster.

Derudover er de fleste gymnastikposer lavet i enten polyester eller bomuld, hvilket betyder, at de er nemme at vaske, hvis de kommer til at af sure sokker eller vådt håndklæde.

Få leveret din gymnastikpose helt gratis

Hver gang du handler her på shoppen, kan du, så længe din ordre skal leveres i Danmark, vælge at få den leveret med gratis fragt. Dette er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og som vi vil blive ved med at gøre.

Vi håber på, at du finder den gymnastikpose, som du ledte efter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter, hvis du leder efter noget bestemt.

Har du specifikke ønsker, måske nogle har du set en smart gymnastikpose fra et bestemt brand, som du godt kunne tænke dig i shoppen, skal du endelig sende dine ønsker til vores support.

Tilføjet kurv