Nyt Hummel overtøj - Masser af vinterjakker, skibukser, huer, handsker mv.

Garcia

(1) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-70%
Garcia Bluse - Sort/Hvidmeleret
Garcia Bluse - Sort/Hvidmeleret 349,95 DKK     Spar 244,96 DKK   
104,99 DKK Pigetøj og drengetøj - Smart design til alle

Garcia børnetøj er flot design til overkommelige priser. Børnetøj fra Garcia er skabt ud fra den opfattelse; at godt design tilhører alle. Hver produkt fremstilles med passion for familie, venner, livet og kærlighed til hvert eneste produkt. 

Køb børnetøj fra Garcia hos Kids-world.dk 

For Garcia er det vigtigt at bringe glæde, sjov og overraskelser til alle, der oplever brandet. Garcia børnetøj er fyldt med glæde og karakter i smart, autentisk mode til en pris; hvor folk får meget for deres penge! Udvalget af Garcia børnetøj består af mange flotte styles, blandt andet t-shirts og bluser med print - og de super populære Garcia jeans i mange farver og modeller. Men du finder også fine kjoler, shorts og skjorter i sortimentet her hos Kids-world.dk. Match Garcia jeans, t-shirt og cardigan og få hurtigt en smart sæt til enten hverdag eller fest. Stilen er lidt rå med mange fine detaljer.

Fortællingen om Garcia

Maurizio og Isabel Garcia har i 1977 en lille fabrik, hvor de med liv og sjæl producerer denim. De har store ambitioner og deres ånd lever videre i brandet Garcia den dag i dag. I 1979 er en hollandsk iværksætter i Italien for at finde en autentisk italiensk jeans leverandør, og mødet med Maurizio og Isabel Garcia bliver starten på det hollandste firma med den italienske stil. Navnet bliver Garcia efter Maurizio og Isabel og gør det klart, at Garcia er mere end en virksomhed. Det er en familie. 

Garcia begyndte at producere børnetøj i 1998

1998 bliver året hvor Garcia udvidder deres kollektioner fra kun at være voksentøj til designe børnetøj, så teenagere og børn også kan nyde godt af det smarte tøj. Med de italienske rødder ser Garcia sig selv som familievirksomhed - uanset hvor store de bliver - fordi tøjet designes og fremstilles med kærlighed og for at gøre det bedste for verden, for brandet og for deres kunder.

Tilføjet kurv