Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fixoni badetøj til børn


Fixoni badetøj

Skal I snart på sommerferie eller måske tur i svømmehallen, så tag jer et kig på vores gode udvalg af Fixoni badetøj til børn.

Fixoni badetøj er helt essentielt at have, når kalenderen skriver juli og august samt ture på stranden og i poolen. Badetøj kan bruges i flere sammenhænge, da Fixoni badetøj også skal på en gåtur på stranden.

Smart Fixoni badetøj til børn

Børn nyder at lege ude, når vejret ellers er til det. Om sommeren er en tur til vandet et oplagt udflugtsmål Når sommeren endelig er over os, er det godt at have badetøjet fra Fixoni liggende klar i skabet.

I forhold til badetøjets look, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn vil foretrækker, at deres badetøj er mere farverigt med et logo, motiver eller striber.

Beskyt Fixoni badetøjet

Badetøj holder til en del - men en tur i svømmehallen eller på stranden kan være hårdt for jeres Fixoni badetøj. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid giver badetøjet en kortere levetid. Derfor anbefaler vi, at I altid vasker badetøjet med omhu.

Dette gør I bedst ved at vaske Fixoni badetøjet i noget koldt vand med en anelse håndsæbe eller shampoo så snart det er muligt. Lad være med at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Køb UV-beskyttende Fixoni badetøj

Vores sidste tip er, at se om ikke I kan finde noget noget badetøj med UV-beskyttelse, sådan at I kan beskytte jeres barn mod UV-strålerne fra solen.

Tilføjet kurv