Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Gynger til inden- og udendørs

15
Anbefalet Alder (Legetøj)

Gynge til baby og børn

Gynger er skønt legetøj til børn (og barnlige sjæle). Følelsen af at lette fra den faste grund under fødderne er en sjov og herlig fornemmelse for det lille barn.

En blanding af lidt frygt og masser af sjov, for i det øjeblik, barnet finder ud af, hvor sjovt det er at gynge, er der stor sandsynlighed for, at gyngerne også vil være det første, barnet løber hen til, når I besøger legepladser rundt omkring.

Her på siden finder du hele vores udvalg af gynger, som egner sig til baby og børn. Læs produktbeskrivelserne for at finde ud af, hvorvidt gyngen egner sig bedst til babyer eller større børn, da der godt kan være en forskel der.

Spændende udvalg af gynger fra populære mærker

Hos Kids-world finder du et spændende udvalg af gynger til baby og børn. Vi har et væld af farver at vælge imellem fra de berømte, dansk-designede bObles donut-gynger, som er kendt for deres enkle design og lækre materialer.

onut-gyngerne fås i forskellige størrelser og er kendetegnet ved at være udformet som en ring med en skumknap i midten. Disse gynger designet til at øge den motoriske udvikling og opfordrer til leg, sjov og kropslig udfoldelse.

Denne gynge gør det muligt, at styrke barnets balanceevne både siddende, liggende, stående eller hoppende. Med disse donuts kan hele barnets krop stimuleres hvad enten det ligger, hopper, sidder eller står på donutten.

Når donutten skal bruges som gynge sætter du en 'klods' i bunden af donuttens hul. 'Klodsen' er fastgjort til et reb, og dermed har du kreeret en fabelagtig gynge til dit barn - stort som lille.

Klassiske gynger i træ

Vi fører selvfølgelig også et fint udvalg af de klassiske baby-gynger i træ. Gyngerne er fremstillet i lyst træ og malet i flotte og klare farver. Disse gynger er sammensat af en tyk, sort nylonsnor med skønne træperler i fine og klare farver, der er spændende at undersøge og røre ved for det nysgerrige barn.

Nederst på gyngen er der praktiske metalringe, som gør det let at hænge gyngen op. Ryglænet giver god støtte for barnets ryg, og den er nem at sætte barnet ned i. Trægyngerne kan anvendes både inde og ude.

Vær dog opmærksom på, at når gyngen sættes op uden for, påvirkes gyngens udseende. En gynge som legetøj er med til at styrke barnets motorik og balanceevne.

Hvad med en sansegynge?

Her på siden kan du også finde flotte sansegynger. Sansegyngerne består typisk af en aluminiumsramme, en blød og stødabsorberende skumkant og en glatvævet dug der er ført udover gyngens stel og stærke snore.

Med denne type gynge kan dit barn virkelig få udviklet motorikken og balancen. Der er både mulighed for at sidde og stå på gyngen, og der kan endda være flere børn på gyngen ad gangen.

Gyngen kan både bruges ude og inde , men det er dog vigtigt at være opmærksom på, at denne type gynge ikke egner sig til børn under 3 år.

En gynge kan udvikle dit barns motorik og mod

En gynge er ikke kun et sjovt stykke legetøj, den kan også være med til at udvikle både dit barns motorik og mod. På gyngen kan dit barn øve sin motorik og balance, både når de sidder ned eller når de står op.

Desuden så kan en gynge være et rigtig godt værktøj til at udvikle dit barns mod. Til at starte med kan det godt være uhyggeligt at miste forbindelsen med jorden, men med tiden vil vinden i håret og suset om ørerne overvinde frygten.

Køb gyngen med fri fragt

Husk, at du får gratis fragt på din bestilling her hos Kids-world så længe dine varer skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv