Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

EGG Helmets Multi Sport Hjelm - Hvid

[T151]
EGG Helmets cykelhjelm til børn 599,95 DKK

Multi Sport Hjelm fra EGG Helmets

Praktisk og sikker Egg multi sport hjelm i en flot hvid farve.

Hjelmen er opbygget af to lag: Det ydre er det hårde lag, som absorberer stødene og transporterer energien væk fra området, og et indre lag i fast skum med udskiftelige puder, der er 100% vandtætte og er lavet i et materiale der kan transportere sveden ud.

Egg hjelmen er meget fleksibel, og passer derfor lange, smalle hoveder eller brede, store hoveder: Kort sagt alle typer hoveder har hjelmen mulighed for at tilpasse sig til, og med det ekstra sæt puder i en tykkere størrelse.

Ikke nok med, at Egg hjelmen er godkendt til brug i cykling, skateboarding, skiløb, snowboarding, surfing, kite boarding, wake boarding og andre sportsgrene, er hjelmen også super nem at håndtere for de små pilfingre. Hjelmen har nemlig et super simpelt og hurtigt ét-kliks system, hvor hjelmen lukkes under hagen i begge sider, så om barnet er højre- eller venstrehåndet, så kan barnet selv bestemme, hvilken side der foretrækker.

Cykeljelmen er bygget sådan, at når man er i bevægelse vil vinden løbe ind mellem lagene og skabe en luftstrøm, der vil ventilere hovedet, så man undgår et for fugtigt miljø.

Det fede ved Egg hjelme er helt klart alle de seje skins og add-ons man kan tilkøbe. Der er mulighed for at kombinere i det uendelige med de fedeste skins og de sjoveste add-ons til alle køn og aldre.

Egg hjelmen er fremstillet i samarbejde med det hollandske "Research and Development Center".

Vægt: Ca. 440g

Anbefalet alder: 4-12 år.

Style: 12031-1, Farve: White

Varenr.: T151
Status: Ikke på lager
Producent: EGG Helmets
Type: Cykelhjelm
MPN: 12031-1 -white
Farvekode: white
Farve(r): Hvid
Tags: EGG Helmets 12031-1 , EGG Helmets Cykelhjelm
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Skate   
Tilføjet kurv