Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
50%

Didriksons Skiundertøj - Moarri - Lillastribet

[IN154]
Didriksons sko og overtøj til børn 399,95 DKK

Skiundertøj fra Didriksons

Lækkert Didriksons skiundertøj i lilla med pink striber og gule syninger. Sættet består af en undertrøje og et par underbukser.

Blusen er langærmet, og der er brede kanter i bunde og ved håndleddene, så den sidder godt og tæt til kroppen. Fortil kan den åbnes med tre trykknapper, så den er let at få over hovedet. På brystet er der et broderi med teksten "Didriksons 1913" i hvidt og sort.

Bukserne har lange ben, og ved anklerne er der brede kanter, der sidder godt og tæt til. I taljen er der en god elastik, der sørger for at bukserne sidder, som de skal. Elastikken er i en flot fuchsia farve med teksten "Didriksons 1913" skrevet i pink hele vejen rundt.

Didriksons skiundertøjet er lavet i et blødt og lækkert polyestermateriale med fleece på indersiden, så den føles dejligt behagelig at have på. Undertøjet er lavet af et isolerende materiale, der søger for, at barnet altid har den rette temperatur i våde og fugtige omgivelser. Undertøjet er super som et ekstra lag under tøjet, når det koldt.

Til at farve tøjet er der brugt en fremgangsmåde, så der bliver brugt 50% mindre vand, 85% mindre farve og 48% mindre energi, og der bliver udledt 44% mindre CO2 i forhold til den måde, man normalt farver tøjet på. Samtidig bliver tøjet perfekt farvet, og tøjets levetid bliver forlænget.

Fremstillet af: 100% polyester

Model: Moarri Kids Set, Style: 501030, Farve: 197

Varenr.: IN154
Status: Ikke på lager
Producent: Didriksons
Type: Undertøj
MPN: 501030 -197
Farvekode: 197
Farve(r): Lilla,Rosa
Tags: Didriksons 501030 , Didriksons Undertøj
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Pigetøj    Skiundertøj    Undertøj 2-delt   
Tilføjet kurv