19. December - Spar 25% på HUTTEliHUT - KUN i dag!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Design Letters Sengetøj

(1) Skjul filter  
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
Design Letters Sengetøj - Baby - Rosa m. Bogstaver
Design Letters Sengetøj - Baby - Rosa m. Bogstaver 399,95 DKK     Spar 139,99 DKK   
259,96 DKK Lækkert sengetøj fra Design Letters

Er du på udkig efter noget Design Letters sengetøj? Så er du kommet til det helt rigtige sted, da vi har et bredt ud udvalg af Design Letters sengetøj i god kvalitet. Sengetøjet fra Design Letters kommer i flere forskellige styles - både til drenge og piger - så kig dig omkring i vores udvalg, og se om ikke du finder et smart sæt sengetøj.

Sengetøjet består som regel af et pudebetræk og et dynebetræk. For god ordens skyld skal du dog kontrollere beskrivelsen af produktet, om hvorvidt der følger et pudebetræk med. Pudebetrækkene lukkes enten med foldelukning, snore eller med skjulte knapper - dette står også beskrevet i produktbeskrivelsen.

Kæmpe udvalg af sengetøj fra mange kendte mærker

Vores sortiment er stort og bredt, sådan at vi kan tilbyde dig præcist det sengetøj, som du er på udkig efter. Hvis du derfor ikke finder det helt rigtige sæt Design Letters sengetøj, skal du endelig ikke tøve med at kigge rundt i de andre kategorier.

Du finder også andet end sengetøj fra Design Letters

Foruden sengetøj, finder du også rigtig mange andre produkter fra Design Letters her hos Kids-world.dk. Når du handler hos os, får du ved levering af pakken i Danmark, fragten betalt af os. Så hold derfor altid øje med de nye styles, som løbende tilføjes til kollektionerne.

Tilføjet kurv