Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

Columbia Dynejakke - Gyroslope - Navy m. Brun

[OL898]
Columbia til børn 899,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Dynejakke fra Columbia

Lækker Columbia dynejakke i navy, og på hætten og over skuldrene er den brun. I venstre side står der "Columbia" i lysegrå sammen med et logo.

Columbia vinterjakken har en vandtæt membran. Den har en fast hætte, der kan justers i toppen med velcro, og den har en lille skygge, der skærmer for vind og vejr. Ærmerne har smalle elastikkanter, og i bunden er der et praktisk snefang, som lukkes med to trykknapper med to indstillinger, og hvis man ikke vil bruge det, kan enderne knappes fast ved lynlåsen, så snefanget ikke er i vejen.

Jakken åbnes med en navy lynlås med indvendig vindstolpe, og fortil er der to fleeceforede lommer med foldelukning, som lukkes med en trykknap. Nederst på venstre ærme er der en mindre lomme, som lukkes med et skjult lynlås. Vinterjakken har også to inderlommer: én i venstre side med en lodret åbning, der lukkes med velcro, og én i højre side af mesh og med elastikkant til f.eks. skibrillerne.

Vinterjakken har et petroleumsblåt, glatvævet for, og jakken er vattereret med imiterede dun af polyester. Der er praktiske refleksstriber over ryggen og langs det øverste af lynlåsen.

Størrelserne på Columbia Kids-produkterne svarer til disse danske størrelser:

XXS = 4 år
XS = 6 år
S = 8 år
M = 10 år
L = 12 år
XL = 14 år

Fremstillet af:
- Hovedmateriale: 100% nylon
- Vattering: 100% polyester

Model: Gyroslope Jacket, Style: SB1098, Farve: 467

Varenr.: OL898
Status: Ikke på lager
Producent: Columbia
Type: Dunjakke
MPN: SB1098 -467
Farvekode: 467
Farve(r): Blå
Tags: Columbia SB1098 , Columbia Dunjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Dunjakke og Dynejakke    Columbia    Columbia Jakke    Columbia Vinterjakke    Drengetøj   
Tilføjet kurv