Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
50%

Color Kids Skibukser m. Seler - Shadow - Blå

[OE995]
Color Kids sko og overtøj til børn 399,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Skibukser fra Color Kids

Lækre Color Kids skibukser i Shadow modellen i blå med masser af gode detaljer.

Skibukserne er med justerbare seler i en elastisk kvalitet, som hæfter i ét bag på ryggen. I siderne er der elastik sådan, at skibukserne kommer til at sidde tæt uden at stramme. Fortil kan skibukserne åbnes med to trykknapper samt med lynlås, som både er en nem og hurtig løsning, som også er hurtig og nem for barnet at håndtere selv. I livet er der en let fleeceforing, som også hjælper med at holde bukserne med oppe.

I højre side er der en lynlås lomme, som kan indeholde et par nødvendige ting. På højre ben er der også en refleks med Color Kids logo samt med en refleks bag på højre ben.

Indvendigt er der en glat polyesterforing, som gør skibukserne hurtige at tage på. Ved anklerne er der en kant af sort, som er ekstra holdbart og sørger for, at dette udsatte sted er mere beskyttet mod slid.

Color Kids har sørget for, at skibukserne har gode vinteregenskaber. Bukserne er nemlig vind- og vandtætte, og har et vandsøjletryk på 8.000 mm og en åndbarhed på 3.000g, og så er alle sømmene tapede.

Fremstillet af: 100% polyester.

Model: Shadow Coverpant, Style: 103047, Farve: 0162

Varenr.: OE995
Status: Ikke på lager
Producent: Color Kids
Type: Skibukser
MPN: 103047 -0162
Farvekode: 0162
Farve(r): Blå
Tags: Color Kids 103047 , Color Kids Skibukser
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Color Kids Skibukser    Skibukser    Drengetøj   
Tilføjet kurv