Lækre sommerstyles fra Hummel! - Shop de nye sko, t-shirts, shorts, kjoler, sweatshorts, bodyer mv.

Colombia vinterjakke til børn & teen

(10) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Columbia Dunjakke - Barlow Pass - Gråmeleret Columbia Dunjakke - Barlow Pass - Gråmeleret  1.149,95 DKK 

Columbia Vinterjakke - Snowfield - Navy Columbia Vinterjakke - Snowfield - Navy  849,95 DKK 

Columbia Vinterjakke - Carson Pass - Sort Columbia Vinterjakke - Carson Pass - Sort  749,95 DKK 

Columbia Dynejakke - Powder Lite - Grå/Sort Columbia Dynejakke - Powder Lite - Grå/Sort  699,95 DKK 

Columbia Dynejakke - Powder Lite - Sort Columbia Dynejakke - Powder Lite - Sort  699,95 DKK 

Columbia Vinterjakke - Snowfield - Sort Columbia Vinterjakke - Snowfield - Sort  899,95 DKK 

Vanteholder - Lilla Vanteholder - Lilla  39,95 DKK 

Vanteholder - Sort Vanteholder - Sort  39,95 DKK 

Vanteholder - Koksgrå Vanteholder - Koksgrå  39,95 DKK 

Vanteholder - Navy Vanteholder - Navy  39,95 DKK 


Colombia vinterjakker til børn

De fleste begynder at se sig om efter en dejlig lun vinterjakke til børnene, når sommeren er ved at være slut. Er ungerne vokset en del siden sidste vinter, er det måske på tide at gå på jagt efter en ny Colombia vinterjakke.

Hos Kids-world kan du finde et stort udvalg af Colombia vinterjakker til børn. Uanset om det er en vinterjakke fra Colombia eller et andet mærke, skal vinterjakken selvfølgelig kunne holdeungerne lune og tørre. Den danske vinter kan byde på både sne, slud og regn, så en vinterjakke fra Colombia skal holde til både vind og vand.

Colombia vinterjakker med praktiske egenskaber

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke praktiske egenskaber Colombia vinterjakken skal have. Ofte oplyser producenten, om vinterjakken er vindtæt og vandtæt, samt hvilket vandsøjletryk vinterjakken kan klare. Derudover nævner producenten også, hvorvidt vinterjakken er åndbar, og i hvor høj grad den er åndbar.

Du skal helt sikkert gå efter en vinterjakke fra Colombia med god åndbarhed, da vinterjakken fra Colombia dermed transporterer sveden væk fra kroppen og ud gennem stoffet. Alt dette sker, selvom vandet ikke kan trænge igennem vinterjakken. Til de våde måneder er det også nødvendigt, at vinterjakken kan holde barnet tørt. Derfor er det en god idé at anskaffe en vinterjakke med et højt vandsøjletryk, så den kan modstå både regn, sne og slud.

Når du alligevel er ved at kontrollere vinterjakken, bør du også kontrollere at sømmene, syningerne og sammenføjningerne eri orden og uden fejl og mangler.

Colombia vinterjakker med gratis fragt

Husk, at det altid er muligt at få gratis fragt på alle ordrer til Danmark. Så uanset hvad du finder - om det er en Colombia vinterjakke eller et stykke tøj eller måske en børnesko fra et helt andet brand, får du leveret din ordre gratis så længe, at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv