Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

Calvin Klein Jakke - Anorak - Lyserød m. Print

[OK792]
Calvin Klein til børn 749,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Anorak fra Calvin Klein

Flot Calvin Klein anorak i lys rosa med et stort print på maven med initialerne "CK" i rød og henover står der "Calvin Klein Jeans" med lyseblå bogstaver. Jakken er lavet i en glat polyamidkvalitet.

Calvin Klein sommerjakken har en fast hætte med elastik i toppen, og den har en høj hals. Der er smalle elastikkanter på ærmerne og i bunden af jakken. Fortil er der to skrå lommer, som lukkes med en skjult trykknap.

Den åbnes fortil med en kort lynlås med indvendig vindstolpe og et sølvfarvet vedhæng. I venstre side i bunden kan anorakken lynes op med en kort lynlås. I kroppen og ærmerne er der et åndbart meshfor. Jakken er uden vattering, så den egner sig godt som overtøj i de varme måneder.

Der medfølger en praktisk bæltetaske, så man nemt kan pakke jakken væk. Bæltetasken er lavet i samme materiale, som jakken, og fortil har den et hvidt mærke med et Calvin Klein logo i sort. Tasken består af ét stort rum, og den spændes om maven med et sort, justerbart bånd med et klikspænde.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% polyamid
- Indre: 100% polyester

Model: CK Packable Anorak With Bumbag, Style: IG0IG00111603, Farve: 603 Blossom

Varenr.: OK792
Status: Ikke på lager
Producent: Calvin Klein
Type: Sommerjakke
MPN: IG0IG00111603 -603
Farvekode: 603
Farve(r): Rosa
Tags: Calvin Klein IG0IG00111603 , Calvin Klein Sommerjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Calvin Klein    Calvin Klein Jakke    Calvin Klein Sommerjakker    Pigetøj   
Tilføjet kurv