Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

BOSS Gaveæske - Suttesnor/Sut/Sutteflasker - Navy

[YP702]
BOSS til børn 699,95 DKK

Gaveæske fra BOSS

Fed BOSS gaveæske bestående af to sutteflasker, en sut og en suttesnor. Sættet er primært i navy nuancer, med massere af logoer printet i sort og hvid på de forskellige dele. 

BOSS sutteflaskerne kan indholde 300 og 150 ml. Sutteflaskerne har et smart design, med en hætte som let tages af og sørger for, at de holder tæt på farten. Suttetuden er løs, så den let kan sættes på indersiden af låget, når den ikke er i brug, hvilket giver låget en flad overflade. Låget skrues let af og har en aftagelig del i midten, som suttetuden sættes fast i. 

Sutten har en klassisk form, med en hank man kan folde ud fortil, som gør det let at sættes suttesnoren fast i den. Suttesnoren kan sættes fast med en god metalklemme. 

Sættet kommer i en flot gaveæske i hvid. 

Dimensioner: 
- Æske: 20 x 19 x 7 cm

Style: J9K135, Farve: 849

Varenr.: YP702
Status: Ikke på lager
Producent: BOSS
Type: Sutteflaske
MPN: J9K135 -849
Farvekode: 849
Farve(r): Blå
Tags: BOSS J9K135 , BOSS Sutteflaske
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Suttesnore    BOSS    BOSS Sutter    Sutteflaske   
Tilføjet kurv