Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bonton bukser til børn

2
Størrelse
35%
Bonton Sæt - Bluse/Bukser - Fleece - Rose Bonton Sæt - Bluse/Bukser - Fleece - Rose 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
Bonton Sæt - Bluse/Bukser - Fleece - Creme Bonton Sæt - Bluse/Bukser - Fleece - Creme 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  

Bukser fra Bonton

Sweatpants, jeans, bukser mv. er en beklædningsgenstand, som er at finde i stort set alle piger og drenges tøjskab. Her på siden finder I vores udvalg af bukser fra Bonton til børn i alle aldre.

Vi kan tilbyde bukser fra Bonton og mange andre, i mange forskellige modeller, materialer og designs.

Bukser fra Bonton i mange forskellige farver

I kan I altid I altid et stort sortiment af bukser i forskellige farver til drenge og piger - også fra Bonton. Det vil altid være muligt, at finde et par bukser uanset præference for stil og farve.

Husk på, at hver gang I køber jeres produkter her på Kids-world.dk, kan I få leveret pakken med gratis fragt, så længe at jeres pakke skal leveres i Danmark.

Løse Bonton bukser til de små

Er jeres barn ikke så gammel, vil vi råde jer til at de lidt mere baggy modeller, som er lavet i et mere blødt materiale såsom uld eller velour. De giver som regel nogle bedre vilkår for barnet til at bevæge sig omkring i.

Bonton bukser i forskellige designs

Vi har bukser med prikker, diverse motiver, tern og meget mere. Har bukserne fra Bonton eksempelvis ribkanter omkring anklerne, kan I læse det inde i produktbeskrivelsen.

Bukser med en praktisk justerbar elastik i livet kan være at foretrække. Det er nogle gange bare nemmere at holde bukserne oppe, når bukserne har en taljesnøre.

Tilføjet kurv