Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Björn Borg undertøj til børn

18
Størrelse
25%
Björn Borg Boxershorts - 3-pak - Blå/Grå Björn Borg Boxershorts - 3-pak - Blå/Grå 224,96 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Björn Borg undertøj til børn

Vi tilbyder et pænt udvalg af undertøj fra Björn Borg. Se dig omkring i vores udvalg af Björn Borg undertøj. Du kan finde Björn Borg undertøj til små og store børn her hos Kids-world.

Uanset hvor gammel dit barn er, er der i hvert fald en god sandsynlighed for, at du finder noget behageligt og åndbart Björn Borg undertøj i vores sortiment, som passer til ham eller hendes garderobe.

Björn Borg undertøj som børn vil elske

Det drejer sig om, at finde dét Björn Borg undertøj, som er rart for dit barn at have på. Undertøj skal hverken sidde for stramt eller for løst. Det skal være sådan, at barnet på ingen måder føler sig fysisk begrænset pga. undertøjet.

Har du problemer med at finde lige nøjagtig dét Björn Borg undertøj, som du er på udkig efter, bør du dykke ned i nogle af de andre kategorier med undertøj.

Vi har rigtig mange slags undertøj og du finder alt fra boxershorts, trusser til undertrøjer og tanktops.

Du kan finde undertøj i størrelserne 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110 og helt op til 176 - det må siges, at der er noget til både store og små.

Få leveret undertøjet gratis i DK

Ved at købe Björn Borg undertøj her hos os, kan du inde i kurven vælge at få leveret din ordre med fri levering, så længe, at den skal sendes til en dansk adresse.

Tilføjet kurv