Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

adidas Performance Træningssæt - Shiny - Bold Blue/Hvid

[RC377]
adidas Performance til børn 349,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Træningssæt fra adidas Performance

Flot adidas Performance træningssæt bestående af en cardigan og et par træningsbukserbukser i blå med et allover-print af adidas Performance logoet i rød, grå, sort og hvid.

Cardiganen har de tre velkendte adidas striber i hvid på ryggen og ned langs hvert ærme, og på fronten er der et hvidt adidas Performance logo. Træningsbukserne har ligeledes de tre adidas striber i hvid ned langs hver bukseben, og på fronten er der et hvidt adidas logo.

adidas Performance cardiganen har lange ærmer og en fast hætte. I arm- og taljeåbningen er der brede ribkanter, som sikrer en god pasform. Cardiganen åbnes med en lynlås på fronten.

Træningsbukserne har en bred elastikkant med et indvendigt, justerbart bindbånd. I benåbningerne er der brede ribkanter, som sørger for at buksebenene bliver siddende hvor de skal.

Fremstillet af:
- 100% genanvendt polyester

Model: I Fi Shiny Aopj, Style: H28833, Farve: Bold Blue/White

Varenr.: RC377
Status: Ikke på lager
Producent: adidas Performance
Type: Træningssæt
MPN: H28833 -bold blue/white
Farvekode: bold blue/white
Farve(r): Blå
Tags: adidas Performance H28833 , adidas Performance Træningssæt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Tilføjet kurv