Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

adidas Performance Hjemmebanesæt - Arsenal 21/22 - White/Scarlet

[DA632]
adidas Performance til børn 399,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Hjemmebanesæt fra adidas Performance

Sejt adidas Performance fodboldtøj, som den engelske Premier League-klub Arsenal F.C. spiller i på hjemmebane. Fodboldtøjet består af en t-shirt og et par shorts.

adidas Performance fodboldtrøjen er rød og hvid med tre navy adidas Performance-striber langs skuldrene. På fronten er der et adidas Performance logo, et Arsenal klublogo og et print af citatet "Emirates Fly Better". På venstre ærme står teksten "Visit Rwanda" med navy. Shortsene er hvide med tre adidas-striber i rød og navy ned langs hvert bukseben. På fronten er der et adidas logo og et klublogo.

adidas Performance t-shirten har et klassisk snit med korte ærmer og en rund halsudskæring. T-shirten har brede ribkanter i hals- og armåbningerne, og den åbnes med trykknapper ved højre skulder. Shortsene har en god elastikkant i livet, som sikrer en god pasform.

Træningssættet er lavet i en Aeroready-kvalitet, som absorberer vand og sved, så man føler sig tør mens man dyrker sport.

Fremstillet af:
- 100% genanvendt polyester

Model: AFC H Baby, Style: GQ3262, Farve: white/scarlet

Varenr.: DA632
Status: Ikke på lager
Producent: adidas Performance
Type: Fodboldsæt
MPN: GQ3262 -white/scarlet
Farvekode: white/scarlet
Farve(r): Hvid,Rød
Tags: adidas Performance GQ3262 , adidas Performance Fodboldsæt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Tilføjet kurv