Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
40%

adidas Performance Fodboldsæt - Juventus - Hvid/Sort m. Gul

[UD831]
adidas Performance til børn 549,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Fodboldsæt fra adidas Performance

Smart adidas Performance fodboldsæt som den Italienske fodboldklub Juventus F.C. spiller i på hjemmebane. Fodboldsættet består af en t-shirt, et par shorts og et par strømper:

  • Fodboldtrøjen er hvid, med brede, sorte striber. På venstre bryst er fodboldklubbens logo printet i guld og på højre bryst er et adidas Performance logo printet i guld. Midt på er Juventus' hovedsponsors logo i guld, Jeep. På ydersiden er de tre velkendte striber i guld.
  • Shortsene er hvide. På ydersiden af begge ben er de tre, velkendte striber i guld. Fortil er klubbens logo printet i guld i højre side, mens der i venstre side er et adidas Performance logo printet i guld.
  • Strømperne er hvide, med tre guld striber i toppen og fortil er fodboldklubbens logo i guld, med endnu en guld stribe under det. Bagpå er et adidas Performance logo i guld. 

adidas Performance forboldtrøjen har korte ærmer med brede ribkanter i arm- og halsåbningen. T-shirten har også en flot V-hals. 

adidas Performance træningsshortsene har en bred elastikkant i taljen. Shortsene er i en glat og strækbar kvalitet. 

Strømperne har et højt skaft og i toppen er der en bred kant. De er i en lækker og strækbar kvalitet, som sikrer et godt lag og beskyttelse når man løber rundt på fodboldbanen. 

Fodboldsættet er lavet i en Aeroready-kvalitet, som absorberer vand og sved, så man føler sig tør mens man dyrker sport.

Fremstillet af:
- T-shirt: 100% genanvendt polyester
- Shorts: 100% genanvendt polyester

Style: EI9896, Farve: WHITE/BLACK

Varenr.: UD831
Status: Ikke på lager
Producent: adidas Performance
Type: Fodboldsæt
MPN: EI9896 -WHITE/BLACK
Farvekode: WHITE/BLACK
Farve(r): Hvid
Tags: adidas Performance EI9896 , adidas Performance Fodboldsæt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
adidas Performance Shorts    adidas Performance T-shirt    adidas Strømper    Fodbold    Fodboldstrømper    Fodboldtrøjer    Drengetøj    Pigetøj    Unisex-tøj   
Tilføjet kurv