Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sminkeprodukter

103

Sminke til børn

Har du en lille sminkedukke derhjemme eller elsker dit barn bare udklædning og rollelege? Så kan det være noget sminke lige er sagen. Her hos Kids-World kan du finde et fint udvalg af forskellige slags sminke til børn. 

Med sminke til børn er det nemt at lege fin dame, prinsesse, superstjerne eller noget helt fjerde. Al sminke her på siden er særligt udviklet til børn, hvilket betyder, at det er fri for skadelig kemi og derfor sikkert for dit barn at lege med.

Kig dig omkring i vores sortiment og se om du ikke kan finde noget flot og sjovt sminke til lige præcis dit barn.

Sminke til børn i mange varianter

I vores udvalg af sminke til børn finder du mange forskellige produkter. Vi har f.eks. lipgloss, neglelak, øjenskygge, børster og spejle. Så slut med at låne mors makeup, når der skal leges klæd-ud lege. Nu kan dit barn få sin helt egen samling. Vi har masser af flotte farver at vælge imellem, så der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed eller leg. 

Hvis du er særligt på udkig efter neglelak til børn, så har vi faktisk en hel kategori kun med neglelak, som vi anbefaler, at du kigger på. 

Sminke særlig lavet til børn

Al den sminke til børn, som vi har her på siden, er særlig lavet til børn. Det betyder, at det er fri for skadelige kemikalier og at du trygt kan lade dit barn lege med sminken. Øjenskyggen fra Miss Nella er f.eks. allergivenlig og parfumefri, produkter fra Rosajou er dermatologisk testet, mens neglelakken fra nailmatic er fri for organiske opløsningsmidler, fri for ftalater, fri for formaldehyd, fri for toluen, duftfri, vandbaseret og nemt kan fjernes med lunkent vand og sæbe. 

Tilføjet kurv