Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
30%

Skechers Sko - Tropical Breeze - Lilla/Pink

[KB790]
Skechers til børn 569,95 DKK

Sko fra Skechers

Super skønne Skechers sneakers med det flotte "Tropical Breeze" print i lilla og pink nuancer. På ydersiden af skoen er der en refleks formet som et Skechers S. Skoen er lavet i blødt vævet mesh, som skaber et sporty look.

Skoene kan snøres til med navy snørebånd, så de får den helt rigtige pasform. Omkring anklen har skoene en god polstring, så de ikke kommer til at genere. Bag på hælen er der en praktisk strop, så det er let at få skoene af.

Skechers skoene har en praktisk sål, som er yderst komfortabel at gå på. MemoryFoam sålen er stød absorberende, så man kan gå i den i længere tid uden at have ondt, og samtidig holder den fødderne tøre.

Sneakerne har en flot, hvid sål, der er lavet af et letvægtsmateriale, så skoene ikke tynger. Skoene er er perfekt til sport, men de er også rigtig smarte til et sporty hverdagslook.

Indvendige mål i cm:

Str. 33 = 21,0
Str. 34 = 21,7
Str. 35 = 22,1
Str. 36 = 22,9
Str. 37 = 23,7
Str. 38 = 24,4

Bemærk: Målene er vejledende og kan variere med få millimeter.

Der tilrådes 1-1,5 cm voksetillæg.

Model: Tropical Breeze, Style: 81656L, Farve: NVPK

Varenr.: KB790
Status: Ikke på lager
Producent: Skechers
Type: Sko
MPN: 81656L -NVPK
Farvekode: NVPK
Tags: Skechers 81656L , Skechers Sko
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Skechers   
Tilføjet kurv