Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Reima Vinterjakke - Shed - Navy

[OG170]
Reima børnetøj og babytøj 599,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Vinterjakke fra Reima

Praktisk Reima vinterjakke i modellen Shed i en flot navy farve med hvide detaljer.

Vinterjakken har en fleeceforet aftagelig hætte, som kan fjernes med hvide trykknapper hele vejen omkring halsåbningen. Hætten har elastik i siderne af hætten.

På fronten har vinterjakken to lynlåslommer, med fine læder stropper som greb til lynlåsen, samt refleks kanter. Resten af jakken er også spækket med reflekser, så det er langt nemmere at blive set i de mørke timer af døgnet.

Indvendigt har jakken nylonfor, som gør det langt nemmere hurtigt at tage jakken af og på, da nylonforet er glat og varmt. I ærmerne er der fleecefor omkring håndleddet samt elastik, så vinden ikke trænger ind til kroppen.

Reima jakken er 100% vind- og vandafvisende testet ved et højt vandsøjletryk på hele 10.000mm. Alle sømmene er tapede og holder vandet uden for kroppen. Vinterjakken er også varme isoleret, så legen kan fortsætte udendørs i lang tid.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% polyamid.
- Membran: 100% polyurethan.
- Indre: 100% polyester.

Model: Shed , Style: 511214A, Farve: 6980 navy

Varenr.: OG170
Status: Ikke på lager
Producent: Reima
Type: Vinterjakke
MPN: 511214A -6980
Farvekode: 6980
Tags: Reima 511214A , Reima Vinterjakke
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv