Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Reima Flyverdragt - Nappaa - Navy Firkanter

[OG239]
Reima børnetøj og babytøj 749,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Flyverdragt fra Reima

Flot Reima flyverdragt i navy og blå i et fint ternet mønster.

Flyverdragten har en aftagelig, fleeceforet hætte, der sidder fast med skjulte trykknapper. Hætten har i siderne elastikkanter, så den får en god pasform, og den har en lille skygge, der skærmer for vind og vejr. Ærmerne har fleeceforede elastikkanter, så de sidder behageligt og tæt til håndleddene uden at kold luft kan trænge ind. I ryggen er der en justerbar elastik, så dragten får den helt rigtige pasform.

Flyverdragten har også følgende egenskaber:

  • Vandtæt med et vandsøjletryk på over 10.000 mm
  • Vand- og smudsafvisende coating helt uden PFOA
  • Vindtæt
  • Åndbar
  • Tapede sømme

Flyverdragten åbnes fortil med en skrå lynslås med dobbelt vindstolpe, så kold vind ikke trænger indenfor. Den yderste vindstolpe lukkes med velcro, så jakken får et stilrent udtryk. Der er skrå lommer fortil, som lukkes med flotte, hvide lynlåse, og ved fødderne er der praktiske, justerbare elastikstropper, der kan sættes under vinterstøvlerne, så buksebenene bliver, hvor de skal. Elastikstropperne er betrukket med et slidstærkt lag, så holdbarheden forlænges. Flyverdragten har praktiske refleksstriber langs benene, på hætten, lommerne og ryggen samt langs det øverste stykke af lynlåsåbningen, så barnet lettere bliver set i trafikken, når det er udenfor i de mørke timer. Indeni er flyverdragten foret med en praktisk, glatvævet polyester, så den er let at tage af og på i en fart.

Fremstillet af:
- Ydre: 100% polyester
- Indre: 100% polyester
- Membran: 100% polyurethan
- Vattering: 100% polyester

Model: Nappaa, Style: 510225, Farve: 6988 Navy

Varenr.: OG239
Status: Ikke på lager
Producent: Reima
Type: Flyverdragt
MPN: 510225 -6988
Farvekode: 6988
Tags: Reima 510225 , Reima Flyverdragt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv