Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Quiksilver Rygsæk - Sort m. Blå

[IN009]
Quiksilver til børn 449,95 DKK

Rygsæk fra Quiksilver

Flot Quiksilver rygsæk i sort med et smart ternet mønster i sort, hvid og blå nuancer på forlommen, sidelommerne og på skulderstropperne. Indeni er der et flot, lyseblå for.

Rygsækken har et stort rum, der åbnes med en lynlås, der kan lynes både den ene og den anden vej. Inde i det store rum er der en foret lomme med velcrolukning med plads til en 15" bærbar computer. Fortil er der et mindre rum, der også lukkes med en lynlås. Inde i rummet er der små lommer og rum, så man har et sikkert sted at lægge nøgler, pung, sedler, solbriller og alle de andre småting, det store skolebarn skal have styr på. På taskens sider er der desuden to mindre lommer, der lukkes med lynlås.

Quiksilver tasken er lavet i et slidstærkt materiale. Tasken har en foret bund og ryg, og der er justerbare, forede skulderstropper, så tasken er behagelig at bære på ryggen. I toppen er der en god hank, så tasken let kan hænges på en knage eller bæres i hånden. Med de mange praktiske rum og den gode polstringer er denne taske perfekt som skoletaske.

Dimensioner:
- Højde: 41 cm
- Bredde: 29 cm
- Dybde: 19 cm

Rygsækken har et rumfang på 29 liter

Fremstillet af: 100% polyester

Style: eqybp03271, Farve: bln6

Varenr.: IN009
Status: Ikke på lager
Producent: Quiksilver
Type: Rygsæk
MPN: eqybp03271 -bln6
Farvekode: bln6
Tags: Quiksilver eqybp03271 , Quiksilver Rygsæk
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv