Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
35%

Molo Flyverdragt - Pax - X-ray

[OG277]
Molo børnetøj og babytøj 1.299,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Flyverdragt fra Molo

Sej Molo flyverdragt i sort med et stort, flot print af et skelet, så det det ser ud som om, der er taget et røntgenbillede af barnet.

Flyverdragten har en aftagelig, fleeceforet hætte, der sidder fast med velcro. Hætten har en elastikkant rundt i ansigtsåbningen, så den sidder tæt til uden at kold luft kan trænge ind. Øverst er der en lille skygge, som skærmer for vind og vejr. Ærmerne er kantede med en bred rib med et praktisk vindfang, så sne, regn og kold vind ikke trænger ind. I ryggen sidder en elastik, der giver flyverdragten en god pasform.

Flyverdragten har også følgende egenskaber:

  • Vandtæt med et vandsøjletryk på 10.000 mm
  • Vindtæt
  • Åndbar med en åndbarhed på 8.000 g
  • Isoleret med Thinsulate
  • Kan tørretumbles ved lav temperatur
  • Helt fri for fluor

Molo flyverdragten har praktiske lommer fortil, der kan lukkes med velcro, og den kan åbnes fortil med lynlås. Ved buksebenene er der et praktisk vindfang medelastikkant, så kold luft ikke trænger ind, og ved anklerne er der en justerbar gummistrop, som kan sættes under vinterstøvlerne, så buksebenene ikke glider op. Buksebenene kan desuden strammes ind ved anklerne med et velcrobånd, så flyverdragten sidder tæt og godt til. Dragten er i kroppen og i kraven foret med en dejlig blød fleece, der holder på varmen, og i ben og arme er der et praktisk glatvævet polyesterfor, så det er let og hurtigt at trække flyverdragten på. Bag på hvert bukseben og på hætten er der en stor stjerne i refleksmateriale, som sørger for, at barnet let kan ses, når det er udenfor og lege i de mørke timer.

Fremstillet af: 100% polyester

Model: Pax, Style: 5w16n204, Farve: 4440 X-Ray

Varenr.: OG277
Status: Ikke på lager
Producent: Molo
Type: Flyverdragt
MPN: 5w16n204 -4440
Farvekode: 4440
Tags: Molo 5w16n204 , Molo Flyverdragt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv