Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mini A Ture skjorter til børn

2
Størrelse
40%
Mini Q Ture Skjorte - Maia - Navyternet Mini Q Ture Skjorte - Maia - Navyternet 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Mini A Ture Skjorte - Tonora - Navy m. Mariehøns Mini A Ture Skjorte - Tonora - Navy m. Mariehøns 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

Skjorter fra Mini A Ture til børn

Du finder nydelige skjorter fra Mini A Ture, som din dreng eller pige vil nyde at have på. Du kan finde både flerfarvede, prikkede og ensfarvede, og derfor kan skjorten fra Mini A Ture kan bruges til mange lejligheder.

Dit barn vil se godt ud i en skjorte fra Mini A Ture sammen med nogle bukser. Et par smarte jeans og en skjorte er et godt makkerpar ifm. f.eks. fødselsdage, konfirmationer og julearrangementer.

Du finder et lækkert udvalg af Mini A Ture skjorter, der kan kombineres med andet tøj, som er med til at give dit barn et smart look.

Langærmede og kortærmede Mini A Ture skjorter

Vi fører en masse forskellige, spændende designs fra Mini A Ture. Udover at der er mange flotte skjorter at vælge, så kan man også få skjorter med korte eller lange ærmer være med lange eller korte ærmer.

Hos Kids-world har vi et godt udvalg af langærmede og kortærmede fra en lang række af brands som f.eks. Mini A Ture - så se dig godt omkring. Vi har Mini A Ture skjorter til alle lejligheder.

Få leveret Mini A Ture skjorten med fri fragt

Tag et kig i vores fine udvalg, og tilføj din favorit til kurven. Dit barns nye Mini A Ture skjorte bliver leveret med fri fragt, så længe at den skal leveres i Danmark.

Tilføjet kurv