Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT

Milk & Co Baby - Badesæbe - 375 ml

[ØE709]
Milk & Co 129,95 DKK

Badesæbe fra Milk & Co - Baby Serien

Lækker Milk & Co 375 ml badesæbe med mild effekt, så badetiden kan blive tåre- og allergifri samt hyggelig for både mor, far og barn.

Badesæben indeholder en masse gode og naturlige ingredienser, som både beroliger huden og har en helende effekt. Tre af de bedste ingredienser er lavendel, kamille og neroli olie. Lavendel har en beroligende effekt, og sørger for en bedre nattesøvn samt eksem, skæl og skrammer i huden. Kamille beroliger også huden, men dulmer også irritation samt fremskynder helingsprocessen og lindrer forkølelse og astma med de gode dampe fra badet. Neroli olien har også en helende og fugtgivende effekt, som er blid af natur, da den er udvundet fra den Orange Blomst, og har en positiv blid effekt på nervesystemet.

Anvendelse: Til et dejlig varmt bad tilsættes blot et lille sprøjt af sæben. Man kan også komme det på en klud og vaske de søde kinder med denne milde badesæbe.

Emballagen er 100% genanvendelig og uden skarpe kanter (så længe låget er lukket), så barnet sagtens kan hjælpe til i badet og gøre det endnu sjovere og hyggeligere.

Milk Baby produkterne er IKKE testet på dyr.

Ingredienser: Water, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Coco-sulfate (from coconut), Lavandula Angusifolia (Lavender) Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calendula Officinalis Flower Extract, Lactic Acid, Chamomilla Recutita (Martricaria Flower Extract.

Model: Wash, Farve: 2008

Varenr.: ØE709
Status: Ikke på lager
Producent: Milk & Co
Type: Personlig pleje
MPN: 2008 -
Farvekode: 
Tags: Milk & Co 2008 , Milk & Co Personlig pleje
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv