Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Denne vare er desværre udsolgt. Se alternative produkter herunder.
VAREN ER UDSOLGT
50%

LEGO® Tec Flyverdragt - Sort m. Turkis

[OE942]
LEGO® Wear tøj til børn 1.099,95 DKK

Lille

Normal

Stor

Flyverdragt fra LEGO® Tec

Praktisk LEGO® Tec flyverdragt i en ensfarvet sort med turkise detaljer og et LEGO® Tec mærke over venstre bryst.

Flyverdragten har en aftagelig, fleeceforet hætte med elastikkanter i hver side, som kan tages af med trykknapper. Hvis hætten skulle sætte sig fast i noget, vil hætten nemt selv klikke sig af i stedet for at barnet sidder fast.

Dragten åbnes med enlynlås med start fra halsen og ned til skridtet.

I ærmerne er der fleeceforede elastikkanter som er med til at lukke vinden ude, samt en del af en klikspænde, så det er muligt at klikke LEGO®s egne handsker eller luffer fast på dragten. På den måde er handskerne/lufferne altid lige i nærheden. Ved anklerne er der også elastikkanter, men også aftagelige og justerbare støvlestropper, så støvlerne bliver, hvor de skal.

LEGO® flyverdragten har en bred elastikkant omkring taljen, som øger bevægelsesfriheden, og har også reflekser fordelt over hele dragten, så det er nemmere at blive set i de mørke timer.

Indvendigt har flyverdragten en praktisk glat polyesterforing.

Denne lækre LEGO® flyverdragt har masser af gode egenskaber til masser af sjov og leg. Dragten er nemlig både vind- og vandtæt med et vandsøjletryk på 8.000mm, samtidig med at være åndbar, så legen kan forsætte i timevis. Desuden er dragten lavet i et holdbart og slidstærkt materiale med tapede sømme hele vejen rundt. Derudover er dragten lavet helt uden brug af fluorstoffer.

Fremstillet af: 100% polyester.

Model: Jussi 677, Style: 17193, Farve: 995

Varenr.: OE942
Status: Ikke på lager
Producent: LEGO® Wear
Type: Flyverdragt
MPN: 17193 -995
Farvekode: 995
Farve(r): Sort
Tags: LEGO® Wear 17193 , LEGO® Wear Flyverdragt
Vis levering for: 

Vi tilbyder en nem og billig retur med vores returlabel til 29,95 DKK. Du kan frit vælge om du vil returnere via PostNord, DAO eller GLS. Returlabelen indeholder omdeling til vores adresse, track and trace samt pakkeforsikring. Se udvalget af returlabels her.

Når du returnerer varer til os, skal du gerne bruge vores standard returseddel. Du finder den på din faktura som vedlægges din pakke eller printe den her: Returseddel.

Ønsker du mere dybdegående information om returnering? Se mere her: Returnering.

Se flere lignende produkter her:  
Tilføjet kurv