Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Halsedisse i uld til babyer og børn

16
Størrelse
35%
Name It Halsedisse - Strik - NkfMecca - Grey Melange Name It Halsedisse - Strik - NkfMecca - Grey Melange 123,47 DKK
Oprindeligt:  189,95 DKK  
40%
Melton Halsedisse - Ivy Green Melton Halsedisse - Ivy Green 77,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
35%
Melton Halsedisse - Uld/Bomuld - 2-lags - Sort Melton Halsedisse - Uld/Bomuld - 2-lags - Sort 97,47 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  

Halsedisse i uld til babyer og børn

Uld egner sig rigtig fint som babytøj og børnetøj. Du finder hele vores udvalg af halsedisser i uld til baby og børn lige her. En halsedisse i uld er lavet i et fantastisk materiale, som egner sig ganske fint både om vinteren og om sommeren.

Du vil kunne finde halsedisser i uld, som består af 100% uld, mens andre er lavet af uld blandet med andre materialer som silke, bambus, bomuld eller andre tekstiler. Er du godt inde i de forskellige slags uld, kan vi glæde dig med, at vi både har uldtøj af Merino uld, kashmir, virgin wool og mohair.

Vi har muligvis Danmarks største udvalg af uld til baby og børn. Er du dermed på udkig efter en lækker halsedisse i uld, er du kommet til det helt rigtige sted. Uanset behovet for specifikke størrelser, farver, type og så videre, så finder du det her på siden.

Halsedisser i uld til alle temperaturer

Halsedisser i uld og andet uldtøj har et højt funktionsniveau, som gør at halsedissen fungerer rigtig fint som tøj til babyer og børn. Uld kan være med til, at regulere barnets temperatur. Når det er køligt udenfor, er ulden med til, at holde babyen eller barnet dejlig lunt.

Får barnet det for varmt, ledes varmen væk fra huden. Sveder barnet, absorberer ulden sveden.

Halsedisser i uld er ikke den type beklædning, som koster alverden, derfor er det heller ikke mærkeligt, at uldhalsedissen er blevet populær. Et par gode grunde til, at det er blevet sådan blandt andet, at en halsedisse i uld ikke koster alverden, og er utrolig komfortabel at have på.

En uldhalsedisse egner sig fint som gave

Skal du til navngivningsfest eller besøge nogle venner eller bekendte, hvor de har en lille baby eller et barn, egner halsedissen i uld sig rigtig fin som gave.

En halsedisse af uld skal ligeledes vaskes skånsomt

For at sikre at I kan bruge jeres nye halsedisse af uld i så lang tid som muligt, skal halsedisser af uld vaskes med et skånsomt vaskemiddel. Dette gøres for at sikre, at uldet bevarer sin elastiske egenskab og den bløde kvalitet.

Tilføjet kurv